Skynel
80+ Gold
Dahası
Hocam ogreyide bize hediye et
Hayırlı olsun güle güle kullan
Hayırlı olsun güle güle kullan
Selamlar
Geçtiğimiz günlerde @Abdullah Hacıgül abi gecenin bir vaktinde bana klavye hediye ettiğini belirten bir konu açmıştı.
Çok sevinmiştim ve merakla bu günü bekliyordum. Bu gün kargo elime ulaştı ve klavye artık elimde
James Donkey markasının gayet güzel bir modeli olan 610S geldi. Şimdiye kadar oldukça beğendiğim bir klavye oldu.
Ama bir sorum var, bu klavye Brown Switch mi yoksa Black Switch mi? Gözümle gördüğüm kadarıyla Brown Switch.
Ancak internet sitelerinde hep Blue ve Black seçenekleri var. Abdullah abi sen nerden buldun bu Brown'u, yoksa Brown değil mi?
Alıntıyı görüntüle
Açıkçası hissiyatını çok sevdim. Red Switch'e göre çok daha tok bir hissi var.
2.000 reaksiyon hediyem olan GamePower Ogre RGB Red Switch'e göre basma hissiyatını daha çok sevdim.
Yorumlarım bu kadar. Sizleri bir kaç görsel ile baş başa bırakayım.
James Donkey 610S
Alıntıyı görüntüle
Bu da GamePower Ogre RGB'nin bilek desteğiyle James Donkey 610S. (Melezledim )
Alıntıyı görüntüle
Burada da forum manzarasında romantik bir an yaşanıyor.
Alıntıyı görüntüle
@Abdullah Hacıgül abi tekrardan çok teşekkür ediyorum.
Hediye derken anlamadım ??Selamlar
Geçtiğimiz günlerde @Abdullah Hacıgül abi gecenin bir vaktinde bana klavye hediye ettiğini belirten bir konu açmıştı.
Çok sevinmiştim ve merakla bu günü bekliyordum. Bu gün kargo elime ulaştı ve klavye artık elimde
James Donkey markasının gayet güzel bir modeli olan 610S geldi. Şimdiye kadar oldukça beğendiğim bir klavye oldu.
Ama bir sorum var, bu klavye Brown Switch mi yoksa Black Switch mi? Gözümle gördüğüm kadarıyla Brown Switch.
Ancak internet sitelerinde hep Blue ve Black seçenekleri var. Abdullah abi sen nerden buldun bu Brown'u, yoksa Brown değil mi?
Alıntıyı görüntüle
Açıkçası hissiyatını çok sevdim. Red Switch'e göre çok daha tok bir hissi var.
2.000 reaksiyon hediyem olan GamePower Ogre RGB Red Switch'e göre basma hissiyatını daha çok sevdim.
Yorumlarım bu kadar. Sizleri bir kaç görsel ile baş başa bırakayım.
James Donkey 610S
Alıntıyı görüntüle
Bu da GamePower Ogre RGB'nin bilek desteğiyle James Donkey 610S. (Melezledim )
Alıntıyı görüntüle
Burada da forum manzarasında romantik bir an yaşanıyor.
Alıntıyı görüntüle
@Abdullah Hacıgül abi tekrardan çok teşekkür ediyorum.
Hediye derken anlamadım ??
Ooo @Abdullah Hacıgül reis yapmış yapacağını helal olsun.Sana da hayırlı olsun kanka cidden nasıl 58 ya ?En İyi Cevap Şampiyonuna Hediyesi Hayırlı Olsun!
Forumumuzda soru şeklinde açılan konulardan 58 en iyi cevap skoru ile @Emir Aydın kardeşimize doğru cevaplarından ötürü teşekkürlerimi iletiyorum. Kendisine Gaming Klavye hediye ediyorum. Güle Güle kullanmalar dilerim. Kargo süreci için @Mehmet Yılmaz ile iletişime geçebilir. Bu türlü...forum.donanimarsivi.com
Bana da bir klavye lazım 2-3 ay para biriktireyim de alayım hehheheEn İyi Cevap Şampiyonuna Hediyesi Hayırlı Olsun!
Forumumuzda soru şeklinde açılan konulardan 58 en iyi cevap skoru ile @Emir Aydın kardeşimize doğru cevaplarından ötürü teşekkürlerimi iletiyorum. Kendisine Gaming Klavye hediye ediyorum. Güle Güle kullanmalar dilerim. Kargo süreci için @Mehmet Yılmaz ile iletişime geçebilir. Bu türlü...forum.donanimarsivi.com