Hızlıca yazdığında blue kadar rahatsız ediyor mu bu benim için çok önemli de"Soru" şeklinde açılan konularda konu sahibi veya yetkililer yazdığın mesajı en iyi cevap olarak işaretleyebilirler.
Yani ben 58 farklı konuda en iyi cevap olarak işaretlenmişim.
Ancak bildiğim kadarıyla artık konu sahipleri en iyi cevap seçemiyor, yetkililer seçebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet Brown Switch'miş Mehmet abi yukarıda söyledi. Ben hissiyatını çok sevdim.
Red Switch'e göre çok daha iyi bir hissiyatı var. Ancak deneyimlediğim kadarıyla daha tık ve bir tık daha fazla sesi var.
Hiç Blue Switch kullanmadım, dolayısıyla Blue ile karşılaştırmam. Ancak 6 ay boyunca Red Switch kullandım.Hızlıca yazdığında blue kadar rahatsız ediyor mu bu benim için çok önemli de
Ve yay sesi var mı
GamePower Ogre RGB Red Switch.Önceki klavyen ne canım?
Olm 2 tane mekanik klavyen ver ikisinde bu forumdan yardım ederek almışsın Hakketin.Hiç Blue Switch kullanmadım, dolayısıyla Blue ile karşılaştırmam. Ancak 6 ay boyunca Red Switch kullandım.
Red Switch'e göre daha güzel bir basış hissi var. Ses olarak yakınlar ancak Brown bana bir tık daha sesli geldi.
Yay sesi neredeyse hiç yok diyebilirim. Orta tuşlarda hiç yay sesi duyamadım.
CTRL, ESC, NumPad Enter gibi köşe tuşlarında kulağını yaklaştırınca bir yay sesi duyuluyor ancak kulağını yaklaştırmazsan duyamazsın.
Ogre'de yay sesleri çok daha fazla. Orta tuşlarda (WASD, F, G, Z, O, L...) bile yay sesi çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
GamePower Ogre RGB Red Switch.
2.000 Reaksiyon Puanı Hediyesi Yorumlarım
Selamlar :) Yakın zamanda 2.000 reaksiyon puanımı harcayarak "Mekanik Klavye" hediyesini @Abdullah Hacıgül abiden istedim. Günlerdir süren bekleyişim bu gün sonra erdi ve klavye (GamePower Ogre) elime ulaştı. Biraz da stresli bir bekleyiş oldu çünkü klavyeyi isterken blue switch istemediğimi...forum.donanimarsivi.com
Benim sistemin ederi gamepower ogre kadar. Ama eba canavarı yazınca 2 klavyenin ederi kadar oluyorEvet, iki klavyenin değeri sistemimin toplam değeri kadar.
Teşekkür ederim.
Bende merak etmedim değil haniHayırlı olsun, brown switch deneyimlerini yazabilir misin çok merak ediyorum.