Öneri 2.000TL Gamepad Önerisi

Shadow™

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,004
Bütçe
2000
2.000TL'ye ne önerebilirsiniz bütçe maksimum 2300TL Ali express ve temudan olmasın.

Gale Hall combo iyidir

Gale Hall combo iyidir
Hocam 2 tane daha ürün önerirmisin alternatif olsun.

2500 TL bandına çıkarsan Gamesir Super Nova ve Gulikit KK3 Pro. Çok para harcamak istemiyorum hareket sensörüne ihtiyacım yok dersen BigBig Won Aether 1700 TL. Ama dersen ki tam 2000 TL'lik ürün almak istiyorum Gale Hall'da ki gibi ekstra 3 analog olmasın 4 makro tuşu yerine 2 makro tuşu yeter o zaman Gamesir Nova Lite 2

Gale Hall combo iyidir
Bu ürün daha çok fps odaklı, yarış oyunlarında-platform oyunlarında çok iyi olmadığını söylüyorlardı redditte.
Arkadaşın dediği gibi supernovaya bakabilirsin, gyro+halleffect+2x makro tuşları var arkasında. Customize etmek istersen kapakları da satılıyor gizala da renk renk kullanırsın. Şarj konusunda da çok iyi cyclone2yle eşdeğer bir ürün ve yurtdışı fiyatıyla aynı dolayısıyla avantajlı.

ATK Axe Pro

Kol güzel de fiyatını haketmiyor trde. Ederi max 1500 falan ki o fiyatlara x15-x10 falan bulunabiliyor sahibindende.
Ben Whatgeek'ten aldım hocam 1300Tl'ye geldi bana. Yurtdışını, ikinci eli (kapalı kutu bile olsa) karıştırmadan sıfır alışverişe baktığımızda yine mantıklı seçeneklerden birisi bence.

Herkes farklı bişey öneriyor😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ürün daha çok fps odaklı, yarış oyunlarında-platform oyunlarında çok iyi olmadığını söylüyorlardı redditte.

Arkadaşın dediği gibi supernovaya bakabilirsin, gyro+halleffect+2x makro tuşları var arkasında. Customize etmek istersen kapakları da satılıyor gizala da renk renk kullanırsın. Şarj konusunda da çok iyi cyclone2yle eşdeğer bir ürün ve yurtdışı fiyatıyla aynı dolayısıyla avantajlı.
Hocam mortal kombat call of duty oynicam

ATK Battle Axe Pro neden bu fiyata alınmaz aşağıda açıkladım bugün

ATK Battle Axe Pro neden bu fiyata alınmaz aşağıda açıkladım bugün

E yani? Atk axe pro dan iyi gamepad önerebilir misin? Türkiye içinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,537
Üyeler
184,179
Son üye