Hocam 2 tane daha ürün önerirmisin alternatif olsun.![]()
BIGBIG WON Gale Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Gale Hall combo iyidir
2500 TL bandına çıkarsan Gamesir Super Nova ve Gulikit KK3 Pro. Çok para harcamak istemiyorum hareket sensörüne ihtiyacım yok dersen BigBig Won Aether 1700 TL. Ama dersen ki tam 2000 TL'lik ürün almak istiyorum Gale Hall'da ki gibi ekstra 3 analog olmasın 4 makro tuşu yerine 2 makro tuşu yeter o zaman Gamesir Nova Lite 2Hocam 2 tane daha ürün önerirmisin alternatif olsun.
Bu ürün daha çok fps odaklı, yarış oyunlarında-platform oyunlarında çok iyi olmadığını söylüyorlardı redditte.![]()
BIGBIG WON Gale Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Gale Hall combo iyidir
Arkadaşın dediği gibi supernovaya bakabilirsin, gyro+halleffect+2x makro tuşları var arkasında. Customize etmek istersen kapakları da satılıyor gizala da renk renk kullanırsın. Şarj konusunda da çok iyi cyclone2yle eşdeğer bir ürün ve yurtdışı fiyatıyla aynı dolayısıyla avantajlı.Hocam 2 tane daha ürün önerirmisin alternatif olsun.
Kol güzel de fiyatını haketmiyor trde. Ederi max 1500 falan ki o fiyatlara x15-x10 falan bulunabiliyor sahibindende.Kullanıyorum, memnunum ;https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-gamesir-nova-2-lite-kablolu-kablosuz-fiyati,1139691849.html
Stickler, tetikler çok hassas ve tüy gibi yumuşak, F310'dan geçince alışmam gerekti biraz.![]()
Ben Whatgeek'ten aldım hocam 1300Tl'ye geldi bana. Yurtdışını, ikinci eli (kapalı kutu bile olsa) karıştırmadan sıfır alışverişe baktığımızda yine mantıklı seçeneklerden birisi bence.Kol güzel de fiyatını haketmiyor trde. Ederi max 1500 falan ki o fiyatlara x15-x10 falan bulunabiliyor sahibindende.
Hocam mortal kombat call of duty oynicamBu ürün daha çok fps odaklı, yarış oyunlarında-platform oyunlarında çok iyi olmadığını söylüyorlardı redditte.
Arkadaşın dediği gibi supernovaya bakabilirsin, gyro+halleffect+2x makro tuşları var arkasında. Customize etmek istersen kapakları da satılıyor gizala da renk renk kullanırsın. Şarj konusunda da çok iyi cyclone2yle eşdeğer bir ürün ve yurtdışı fiyatıyla aynı dolayısıyla avantajlı.
ATK Battle Axe Pro neden bu fiyata alınmaz aşağıda açıkladım bugünATK Axe Pro
eyw sağolasın. aslında pek fark göremedim farklar tuşların değşebilmesi kauçuk bide ekstra mobil uygulama ben bunu mobil uygulama üzerinden kullanmam çok az olacağı için birincisi gerek yok özellik bakımından dediğine göre switch farkı fln vs varsa olabilseydi bak daha iyi gecikme v.s diyorsan seninkilere uyardım ancak fark yok bundan yana diğer attıkların 2500 bandında 60 dolar diye söyledin. aralarındaki fark tek olarak içinden kauçuk gelmesi ve ekstra tuşların çıkması bunun 22 euro olması ile diğerlerinin neden 60 dolar olduğunu pek ayırt edemedim. sonuçta elbet bir farkı olması...
E yani? Atk axe pro dan iyi gamepad önerebilir misin? Türkiye içindenATK Battle Axe Pro neden bu fiyata alınmaz aşağıda açıkladım bugün
eyw sağolasın. aslında pek fark göremedim farklar tuşların değşebilmesi kauçuk bide ekstra mobil uygulama ben bunu mobil uygulama üzerinden kullanmam çok az olacağı için birincisi gerek yok özellik bakımından dediğine göre switch farkı fln vs varsa olabilseydi bak daha iyi gecikme v.s diyorsan seninkilere uyardım ancak fark yok bundan yana diğer attıkların 2500 bandında 60 dolar diye söyledin. aralarındaki fark tek olarak içinden kauçuk gelmesi ve ekstra tuşların çıkması bunun 22 euro olması ile diğerlerinin neden 60 dolar olduğunu pek ayırt edemedim. sonuçta elbet bir farkı olması...