2+1 Ses sistemi önerisi

Reaksiyon skoru
72
Arkadaşlar F/P memnun edicek bi ürün arıyorum. Bası tizi kaliteli bişey olursa güzel olur.

Bütçe aralığını da yazmanı öneririm, ona göre öneriler gelebilir. Ben anlamam bu arada ses sisteminden, yardımcı olacak arkadaşların bütçenize uyması için yazmanızda fayda var.

Ben bunu kullanıyorum. Gayet memnunum. Hem paranda cebine kalmış olur. Yine de senin tercihin. Zamanında çok araştırmıştım çok kararsız kaldım ve bir sürü öneri var. Lakin dark sp210 aldım. Ses kalitesi ve yüksekliği olsun. Ayarlanabilir bass ve kulağa verdiği tatminlik olsun fiyatına göre çok iyi olduğunu düşünüyorum.

Yıllardır bu ürünü kullanıyorum çok memnunum.

Arkadaşlar F/P memnun edicek bi ürün arıyorum. Bası tizi kaliteli bişey olursa güzel olur.
Logitech Z313 var.
Fiyatı genelde 400 TL civarında oluyor.
İstersen bir bak.

Bu ve buna benzer ürünler MediaMarkt gibi mağazalarda teşhir ürünü olarak bulunabiliyor,
Bazılarını telefon ile vs. test edebiliyorsun. Eğer yakınlarda varsa, gidip bizzat incelemeni öneririm.

Logitech Z313 var.
Fiyatı genelde 400 TL civarında oluyor.
İstersen bir bak.

Bu ve buna benzer ürünler MediaMarkt gibi mağazalarda teşhir ürünü olarak bulunabiliyor,
Bazılarını telefon ile vs. test edebiliyorsun. Eğer yakınlarda varsa, gidip bizzat incelemeni öneririm.

adamlar 30 birime alıyo burda 500 lira falan kafayı yiyecem

adamlar 30 birime alıyo burda 500 lira falan kafayı yiyecem
Bir de şöyle düşün.
Adamların 30 birime aldığı ürünü önerdiğim zaman, bizde 400 birim civarındaydı.
Ben yorumu 10 gün önce yazmışım.
Şimdi 500 birim civarında. 🚬

Logitech Z313

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,197
Üyeler
188,895
Son üye
asilkan60