Neler Yeni

2-3 Gündür Pc deki kasmalar

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Arkadaşlar 2-3 gündür pc de garip bi kasma var anlamadm valo bile oynanmıyor bi yağ gibi gidiyor bi ara adam görüyorum pc kasıp fps drop yiyorum ara ara düzeliyor.Ping vs değerlerime baktım 8ping 95mb hız alıyorum sıkıntı yok sıcaklık değerlerine falan baktım gpu cpu onlarda normal geldi hatta foto atıyorum neden olabilir bilen varmı ssd crystal disk den baktım 280e kadar düşmüş okuma yazma samsung 750evo var 128gb acaba ondan mı dicem de bi anda değişmez herhalde.Güncellemeleri falan da yaptım az önce yine bir şey değişmedi hala bi fps drop yiyorum nedeni nedir nasıl yol izleyebilirim

Ekler

• 123124.jpg
    123124.jpg
    167.4 KB · Hit: 63

A1meda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
A1meda
güç seçenekleri tasaruftaysa performansı frenliyor

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güç seçenekleri tasaruftaysa performansı frenliyor
o nedir pek bilgim yok da açabilir misin neler yapmam lazım şuan hdd de bad sector varmı diye bakıyorum arkadaş önermişti

A1meda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
A1meda
Denetim Masası > Donanım ve Ses > Güç Seçenekleri buraya geldiğin zaman tasarruf, dengeli ve performans seçenekleri olur. Yoksa kendin sol menüde kendin güç planı oluştur diyebilirsin.
Ben mesela laptopta fan sesi duymak istemediğimde tasarruf modunda kullanıyorum. Performansa ihtiyacım olduğunda performansa yada dengeliye alıyorum.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Denetim Masası > Donanım ve Ses > Güç Seçenekleri buraya geldiğin zaman tasarruf, dengeli ve performans seçenekleri olur. Yoksa kendin sol menüde kendin güç planı oluştur diyebilirsin.
Ben mesela laptopta fan sesi duymak istemediğimde tasarruf modunda kullanıyorum. Performansa ihtiyacım olduğunda performansa yada dengeliye alıyorum.
Yüksek performansta şuan normalde diyorum ya böyle bir şey yoktu 2 3 gündür var

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Hiç bir sıkıntı bulamadım ram testi yaptım sıkıntı yok hdd ve ssd testi yaptım bad sector testiyaptım 2si de temiz çıktı masaüstünde bir şey yok fakat valorant girdiğim de bilgisayar kasıyor

Pigasor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Barış Sayan
Hocam merak ettim çözebildiniz mi bari?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular