Çözüldü✓ 2-3K arası gamepad önerisi

Reaksiyon skoru
8
Aktif olarak kullandığım gamepad (Xbox 9. nesil) 1 yıl olmadan sol analogu yukarı aşağı çekmeye başladı Fifa Ut oynadığım için maç içinde sinir bozucu bir hal almaya başladı yeni gamepad aramaya başladım sizlerin önerisi varmı ? ve bu gamepadi garantiye gönderdiğim taktirde değişim vs. olurmu? şimdiden teşekkürler cevaplayan herkese.

Cyclone 2 daha geçen 3050 liraydı zamlabmadıysa o bütçede daha iyisi yok. Xbox kolunu garantiye gönder değişim yaparlar

Cyclone 2 daha geçen 3050 liraydı zamlabmadıysa o bütçede daha iyisi yok. Xbox kolunu garantiye gönder değişim yaparlar
Öneri için teşekkür ederim peki değişimi ne kadar sürede yaparlar malum Fifa 26 çıkacak ne kadar erken o kadar iyi .

Yarın hemen garantiye teslim edeceğim,teşekkürler cevap için.
Yanlış hatırlamıyorsam Microsoft’a kolu kaydedip oradan garanti başlatmanız lazım sonra ups kargoya talep açıyorsunuz onlar gelip alıyor kolu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarın hemen garantiye teslim edeceğim,teşekkürler cevap için.
Ama gitmek istiyorsanız gidebilirsiniz muhtemelen

Yanlış hatırlamıyorsam Microsoft’a kolu kaydedip oradan garanti başlatmanız lazım sonra ups kargoya talep açıyorsunuz onlar gelip alıyor kolu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama gitmek istiyorsanız gidebilirsiniz muhtemelen
Evet daha yeni sitesini kurcalerken görmüştüm ama media marktan almıştım 2 adımlık yer hemen vereyim halletsinler teşekkür ederim tekardan ilginiz için .

Geri