Neler Yeni

2-3k arası mönitör önerisi varmı

irelyat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ufuk kara
Çoklu Konu, Spam
beyler fps oyunu oynayan biri değilim işte 180 hz olsun filan önemli dğeil f/P olsun yeterli benim için

hamzaersoy

80+ Bronze

Palo DAYI 👑

80+ Gold
neden aynı konuyu ıkı defa acıyorsunuz ?

irelyat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ufuk kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neden aynı konuyu ıkı defa acıyorsunuz ?
knk önerilerdeki monitör fiyat artmıştı aynı fiyata yeni mönitör varmı bakmak içi 2. si büyük ihtimal görmicekti bak mesela cevap yazan adam ilk attığım 2. kez attığımda gördü ve yeni bir cevabım oldu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu üzmez hocam biraz daha bakarsam daha f/p de bulabilirim ama
https://www.itopya.com/asus-22-vy229hf-100hz-1ms-hdmi-vga-eyecare-fhd-ips-gaming-monitor_u26725 şöyle bir şey buldum attığının bi tek çerçevesi kalın geldi biraz ondan sevmedim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
knk önerilerdeki monitör fiyat artmıştı aynı fiyata yeni mönitör varmı bakmak içi 2. si büyük ihtimal görmicekti bak mesela cevap yazan adam ilk attığım 2. kez attığımda gördü ve yeni bir cevabım oldu?

https://www.itopya.com/asus-22-vy229hf-100hz-1ms-hdmi-vga-eyecare-fhd-ips-gaming-monitor_u26725 şöyle bir şey buldum attığının bi tek çerçevesi kalın geldi biraz ondan sevmedim
hocam ne anlatıyon ya :)

irelyat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ufuk kara
hocam ne anlatıyon ya :)
ya kardeşim yeni attığın mesaj ana sayfaya düşüyorya hani daha çok insan görüyor dolayısıyla cevap alma olasılığım artıyor ha anlattığımı anlamamakta ısrar ediyosan cevap vermeden sesizce gidebilirsin

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ya kardeşim yeni attığın mesaj ana sayfaya düşüyorya hani daha çok insan görüyor dolayısıyla cevap alma olasılığım artıyor ha anlattığımı anlamamakta ısrar ediyosan cevap vermeden sesizce gidebilirsin
anlattıgını anlıyorum ama herkezın boyle bısey yaptıgını dusundugunde ortaya nasıl bır sonuc cıktıgını dusun ıstersen
ayrıca konuyu yuksetme ozellıgı var

irelyat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ufuk kara
anlattıgını anlıyorum ama herkezın boyle bısey yaptıgını dusundugunde ortaya nasıl bır sonuc cıktıgını dusun ıstersen
ayrıca konuyu yuksetme ozellıgı var
konuyu yükseltme ne?

hamzaersoy

80+ Bronze
konuyu yükseltme ne?
1728324151233.png
sende burada KONUYU YÜKSELT yazıyor. hiçbir mesaj gelmese dahi o tuşa bastığına konu en yukarıya taşınır

benim attığım hem 24 inç hem 144hz, seninkisi 22 inç ve 100hz. tamam fps oyunu oynamıyorsun ama gözüne de yazık etme 2024 olmuş birkaç tl daha koyup 144hz al bari

irelyat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ufuk kara

bu üzmez hocam biraz daha bakarsam daha f/p de bulabilirim ama
2 inç den gözüm bozulmaz be kanka bide yani paneli cidden çok kalın hoş gözükmüyo

Top Bottom