knk önerilerdeki monitör fiyat artmıştı aynı fiyata yeni mönitör varmı bakmak içi 2. si büyük ihtimal görmicekti bak mesela cevap yazan adam ilk attığım 2. kez attığımda gördü ve yeni bir cevabım oldu?neden aynı konuyu ıkı defa acıyorsunuz ?
https://www.itopya.com/asus-22-vy229hf-100hz-1ms-hdmi-vga-eyecare-fhd-ips-gaming-monitor_u26725 şöyle bir şey buldum attığının bi tek çerçevesi kalın geldi biraz ondan sevmedimLG UltraGear 24GL600F 24" 1 ms Full HD 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GL600F 24" 1 ms Full HD 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GL600F 24" 1 ms Full HD 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu üzmez hocam biraz daha bakarsam daha f/p de bulabilirim ama
hocam ne anlatıyon yaknk önerilerdeki monitör fiyat artmıştı aynı fiyata yeni mönitör varmı bakmak içi 2. si büyük ihtimal görmicekti bak mesela cevap yazan adam ilk attığım 2. kez attığımda gördü ve yeni bir cevabım oldu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.itopya.com/asus-22-vy229hf-100hz-1ms-hdmi-vga-eyecare-fhd-ips-gaming-monitor_u26725 şöyle bir şey buldum attığının bi tek çerçevesi kalın geldi biraz ondan sevmedim
ya kardeşim yeni attığın mesaj ana sayfaya düşüyorya hani daha çok insan görüyor dolayısıyla cevap alma olasılığım artıyor ha anlattığımı anlamamakta ısrar ediyosan cevap vermeden sesizce gidebilirsinhocam ne anlatıyon ya
anlattıgını anlıyorum ama herkezın boyle bısey yaptıgını dusundugunde ortaya nasıl bır sonuc cıktıgını dusun ıstersenya kardeşim yeni attığın mesaj ana sayfaya düşüyorya hani daha çok insan görüyor dolayısıyla cevap alma olasılığım artıyor ha anlattığımı anlamamakta ısrar ediyosan cevap vermeden sesizce gidebilirsin
konuyu yükseltme ne?anlattıgını anlıyorum ama herkezın boyle bısey yaptıgını dusundugunde ortaya nasıl bır sonuc cıktıgını dusun ıstersen
ayrıca konuyu yuksetme ozellıgı var
konuyu yükseltme ne?
benim attığım hem 24 inç hem 144hz, seninkisi 22 inç ve 100hz. tamam fps oyunu oynamıyorsun ama gözüne de yazık etme 2024 olmuş birkaç tl daha koyup 144hz al bariknk önerilerdeki monitör fiyat artmıştı aynı fiyata yeni mönitör varmı bakmak içi 2. si büyük ihtimal görmicekti bak mesela cevap yazan adam ilk attığım 2. kez attığımda gördü ve yeni bir cevabım oldu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.itopya.com/asus-22-vy229hf-100hz-1ms-hdmi-vga-eyecare-fhd-ips-gaming-monitor_u26725 şöyle bir şey buldum attığının bi tek çerçevesi kalın geldi biraz ondan sevmedim
2 inç den gözüm bozulmaz be kanka bide yani paneli cidden çok kalın hoş gözükmüyoLG UltraGear 24GL600F 24" 1 ms Full HD 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GL600F 24" 1 ms Full HD 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GL600F 24" 1 ms Full HD 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu üzmez hocam biraz daha bakarsam daha f/p de bulabilirim ama