Neler Yeni

🔥İndirim 2.5 kg bitter çikolata 253₺

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
eyyüb
kokolin ne kokain gibi bağımlılık yapar bu yemeyin.

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
896
İsim
Mert Çevik
Çikolata: Kakao, kakao yağı ve şeker içerir. Koyu ve yoğun bir kakao tadı vardır. Antioksidanlar ve bazı besin maddeleri içerir, ama çok kalorili olabilir.
Kokolin: Kakao yerine bitkisel yağlar ve süt tozu kullanır. Daha hafif ve tatlı olabilir. Genellikle daha fazla şeker ve yağ içerir, bu yüzden sağlık açısından çikolatadan daha az besleyici olabilir.

hashus01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hasan Hüseyin
içeriği margarin ve şeker olan laboratuvar çıkması ürünü yalayalım mı istersin?
Şeker, bitkisel yağ(tam hidrozenize palm), peyniraltı suyu tozu(süt ürünü), yağsız süt tozu, emülgatör(ayçiçek lesitini)

Günlük olarak boğazına indirdiğin birçok şeyden daha temiz. Teknik olarak yediğin ekmek bile laboratuvar çıkması. Yalayıp yalamamak senin tercihin. Kimsenin tercihine laf etme yeter

liluzivert

80+ Bronze
Şeker, bitkisel yağ(tam hidrozenize palm), peyniraltı suyu tozu(süt ürünü), yağsız süt tozu, emülgatör(ayçiçek lesitini)

Günlük olarak boğazına indirdiğin birçok şeyden daha temiz. Teknik olarak yediğin ekmek bile laboratuvar çıkması. Yalayıp yalamamak senin tercihin. Kimsenin tercihine laf etme yeter
günlük olarak boğazıma indirdiğim şeyleri nerden biliyosun be? Ömrümde margarin yemedim. 2 senedir rafine şeker tüketmiyorum. herkes sen gibi morbid obez kel değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekmek yemiyorum xD

hashus01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hasan Hüseyin
günlük olarak boğazıma indirdiğim şeyleri nerden biliyosun be? Ömrümde margarin yemedim. 2 senedir rafine şeker tüketmiyorum. herkes sen gibi morbid obez kel değil

ekmek yemiyorum xD
dostum nette takılmaktan zihnin toksikleşmiş. hadi ötede yaşıtlarınla takıl

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Salih ÇARDAK
Çocuklar kavga edip kendinizi germeyin, sinirlerinizin gerginliği buraya kadar belli ediyor kendisini. Pazar gününün tadını çıkarın, bırakın alan alsın satan satsın. Seviyeli, medeni, çağdaş ve dengeli insanlar olunuz. Herkese iyi pazarlar 🤓

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,359
İsim
Ekonomi Çok iyi
1724583234866.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
10,088
İsim
Diyarhan
2.5kg çikolatanın 250tl olması imkansız alt kalite ürün.

Pastalar için içine şeker kakao vb iyice karıştırıp pasta yaparsınız

Top Bottom