Çağrı Yılmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 10,664
Poco M3 5g vardı o kat kat daha iyi.
Resmi Note 8 serisinin modası geçti bence. Alınmaz.
Şimdi Bodrum, sonra İstnabul sonra üniye Ankara :'( ayrıca nakit yok o kadarBursa'daysan ayarlarız bir şeyler.![]()
Ama para yok o kadar :')Poco M3 5g vardı o kat kat daha iyi.
Yurtdışı telefon olmadığına emin misin?İnternetten değil. Telefoncu bir tanıdıktan aldım.
Pü. Bende taksitle aldım. Çoğu telefoncu 2500-2700 arasına satıyor Redmi Note 10S, biraz araştırıp alabilirsin.Şimdi Bodrum, sonra İstnabul sonra üniye Ankara :'( ayrıca nakit yok o kadar![]()
Yurtdışı değil demedim ki. 2500'e Note 9 almaktansa 2600'e yurtdışı Note 10S almak çok daha mantıklı.Yurtdışı telefon olmadığına emin misin?
Ama para yok o kadar :')
Realme'nin ekranını hiç beğenmedim ya. Günümüz için kötü değil mi? TCL 10L kafama yatar gibi oldu ama daha iyisi var mıdır diye merak ediyorum, o 2.200 lere bulunuyor ben 2.500 e çıkabiliyorum.TCL 10L, Realme C25 gibi modellere yönelmeniz daha doğru olacaktır.
giremiyorum opera da bloklu diyor![]()
Poco M3 Pro 5G 64 GB + 4 GB Siyah Dual SIM Telefon (Xiaomi TR Garantili) Fiyatı - Trendyol
POCO M3 Pro 5G 4GB + 64GB Siyah Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hmm istanbul'da araştırım onu ama olmaması durumu için gene de bulalım bi telefonPü. Bende taksitle aldım. Çoğu telefoncu 2500-2700 arasına satıyor Redmi Note 10S, biraz araştırıp alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yurtdışı değil demedim ki. 2500'e Note 9 almaktansa 2600'e yurtdışı Note 10S almak çok daha mantıklı.
Baska yerden girRealme'nin ekranını hiç beğenmedim ya. Günümüz için kötü değil mi? TCL 10L kafama yatar gibi oldu ama daha iyisi var mıdır diye merak ediyorum, o 2.200 lere bulunuyor ben 2.500 e çıkabiliyorum.
giremiyorum opera da bloklu diyor
Ekran çözünürlüğünü sorun etmeyecekseniz alınabilir bir model bence, alternatif olarak önerdim.Realme'nin ekranını hiç beğenmedim ya. Günümüz için kötü değil mi? TCL 10L kafama yatar gibi oldu ama daha iyisi var mıdır diye merak ediyorum, o 2.200 lere bulunuyor ben 2.500 e çıkabiliyorum.
Chrome dan açtım şimdi abooov![]()
Poco M3 Pro 5G 64 GB + 4 GB Siyah Dual SIM Telefon (Xiaomi TR Garantili) Fiyatı - Trendyol
POCO M3 Pro 5G 4GB + 64GB Siyah Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tamamdır ama m3 kafama çok yattı gibiEkran çözünürlüğünü sorun etmeyecekseniz alınabilir bir model bence, alternatif olarak önerdim.
Öneriniz için teşekkür ederimEkran çözünürlüğünü sorun etmeyecekseniz alınabilir bir model bence, alternatif olarak önerdim.
Peki indirim ne zaman bitiyor biliyor musunuz?Baska yerden gir
Alıntıyı görüntüle
TCL 10 L'den daha iyi.
Bende TCL 10l kullanıyorum ama bu telefon daha iyi. En iyisi.
2 gün sonra bitiyor.Chrome dan açtım şimdi abooov
Tamamdır ama m3 kafama çok yattı gibi
Öneriniz için teşekkür ederim
Peki indirim ne zaman bitiyor biliyor musunuz?
Deme yav az kalmış2 gün sonra bitiyor.