Yatırdıktan sonra uygulamayı sil. 2 sene sonra bak. Merak etme %95 ihtimalle karda olacaksın. YTDpekiya düşerse ciddi derecede zarar ederim
scooter al kuryelik yap o parayı 50k yap amerikaya kaç nasıl fikirŞuan elimde 2.5k para var sizce bu para ile ne yapmalıyım.
Bukadar parayla yatırım yapsam elime çokta para geçmez.
Kulaklık ihtiyacım var ama tüm parayı kulaklığa yatırmak nekadar mantıklı bilemiyorum. Sonuçta profesyonel oyuncu değilim.
Telefonumu değiştirmek istiyorum ama telefonum samsung galaxy a50 1.2k ya satsam 3.7k ya düzgün bir telefon alınmıyor.
Siz olsanız ne yapardınız. Tüm parayı kulaklığamı basardınız yoksa başka bir şekildemi kullanırdınız.
2.5a anca akülü araba alırscooter al kuryelik yap o parayı 50k yap amerikaya kaç nasıl fikir
2.5a anca akülü araba alır
hocam 2.5k bütçeye ne motor var acabaPeugeot Ninja 103 2021 Model Moped Motor Sahibinden İkinci El 900 TL - 972259036
Sahibinden satılık İkinci El 2021 model Peugeot Ninja 103 Moped motorsiklet 900 TL' ye sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
BU MOTORLA GÜNDE 300 NAKLİYAT GARANTİPeugeot Ninja 103 2021 Model Moped Motor Sahibinden İkinci El 900 TL - 972259036
Sahibinden satılık İkinci El 2021 model Peugeot Ninja 103 Moped motorsiklet 900 TL' ye sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
PEJOYSA ALINIRBU MOTORLA GÜNDE 300 NAKLİYAT GARANTİ
ben olsam pc alırdım ama n*h alırımŞuan elimde 2.5k para var sizce bu para ile ne yapmalıyım.
Bukadar parayla yatırım yapsam elime çokta para geçmez.
Kulaklık ihtiyacım var ama tüm parayı kulaklığa yatırmak nekadar mantıklı bilemiyorum. Sonuçta profesyonel oyuncu değilim.
Telefonumu değiştirmek istiyorum ama telefonum samsung galaxy a50 1.2k ya satsam 3.7k ya düzgün bir telefon alınmıyor.
Siz olsanız ne yapardınız. Tüm parayı kulaklığamı basardınız yoksa başka bir şekildemi kullanırdınız.