2 Alienware Monitör Arasından Hangisi?

Hocam neden önermemektesiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kısacası bu oledli model aralarındaki en iyisi değil mi?
Oled varken diğerlerinin yüzüne bile bakılmaz. Aynı segment’in topçuları değiller.

G6’nın 360hz versiyonu:

360hz ve argb olması dışında fark yok.

Son düzenleme:
Freesync var ya hani monitörlerde yırtılmaları engelliyor. İki monitörde overpriced.

18k’ya samsung’un sitesinden öğrenci indirimiyle g6 oled al.
Alıntıyı görüntüle
Hocam satın almak tam olarak nerede bulamadım da

Buldum şimdi ama indirimde değil

Hocam satın almak tam olarak nerede bulamadım da

Buldum şimdi ama indirimde değil
Öğrenci indirimi mağazasından baktın değil mi? Yani üyelik oluşturup öğrenci kimliğini doğruladıktan sonra mağazaya özel indirimi görebiliyorsun sadece.

Öğrenci indirimi mağazasından baktın değil mi? Yani üyelik oluşturup öğrenci kimliğini doğruladıktan sonra mağazaya özel indirimi görebiliyorsun sadece.
Hocam son kez rahatsız ediyorum. Ne zamana kadar sürecek bu kampanya acaba

Hocam son kez rahatsız ediyorum. Ne zamana kadar sürecek bu kampanya acaba
Bilmiyorum, her ay stok ve fiyatlar yenileniyor. 2 hafta sonra aynı paraya bulamayabilirsiniz. Bu monitörün dengi en ucuz 27k'ya XG27AQDMG satılıyor. Arada corsair ve rampage var sadece. Corsair eski nesil panel kullanıyor ve 100-150 nit arasındaydı parlaklığı yanlış hatırlamıyorsam. Rezalet bir şey. Rampage de keza eski panel olma ihtimali yüksek. Ayrıca soğutma çözümü bakımından samsung daha güvenilir. Yani dengi bir monitör için 9k fazladan para vermeniz gerekiyor. Fiyatı çok ucuz. Samsung'un tr ye özel fiyat ve indirimler uygulaması sayesinde tabii ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,581
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri