Neler Yeni

2 Ayda Eşi̇t Ağirlıkta 350 Bi̇n Mümkün Mü?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Esenlikler dostlar en son YKS sınavına 2018 yılında girmiştim bu sene tekrar girmeye karar verdim 1-2 gündür YKS sınava çalışmaya başladım şu an sınava 62 gün var bu kalan 62 günde 11-12 saat çalışarak Eşit ağırlıkta 350 bin yapılabilir mi? Bilen dostlarım yardımcı olursanız sevinirim
@OguzXtrime @machiqwe @-Akın Taşkan- @Azief @Kormts
Günde 11-12 saat çalışamazsın dostum 4 yıldır ders çalışmamışsın şu anda çalışmaya bünyen yetmez.
Düzgün bir program hazırla. Matematiğe önem vermelisin EA konuları zaten 1 ayda bitebilecek konular.
Matematikten 20 25 net çıkartabilirsen güzel bir sıralama yapabilirsin.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
günde 11-12 saat öncelikle sanki biraz hayali bir sayı 6 saat uyusan neredeyse aktif gününün neredeyse 3 te 2 si demek 11-12 saat kafayı masaya gömüp ders çalışmak yerine 8 saat olsun verimli olsun tabii siz çalışmaya rakiplerinize göre biraz geç başlıyacaksınız dejavantajınızı kapatmak için günde belki 9 saat 9.30 saat çalışırsanız 11-12 saat çalışmaya göre çok daha verimli olacağını ben kendi tecrübelerime göre söyleyebilirim.yapılır mı ? azimli ve sıkı çalışmayla yapılmayacak şey bence yoktur 350 bin değil 200 bin hatta 190 bin bile yaparsın tek şartın düzeni koruman bir 8 saat öbür gün 4 saat sonra 12 saat olursan o zaman işin zora girer

Top Bottom