rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Yaparsın dostum.Usta benim hedef 100 k temel var az çok yapilir mi ?
Önemli olan doğru çalışmak.
Yaparsın dostum.Usta benim hedef 100 k temel var az çok yapilir mi ?
Valla hani çalışmaya calisiyorum.Yaparsın dostum.
Ama pek olacagina inanmıyorum şayet.Valla hani çalışmaya calisiyorum.
Doğru calismak için onerin varmı?Yaparsın dostum.
Hayır yok.Doğru calismak için onerin varmı?
Haklı olmak istemiyorum haksız olayım ya.O kadar haklısın ki her gün görmek can sıkıcı
kurmaca sevgili konularındansa, sınav stresiyle dolmuş arkdaşları rahatlatalım daha iyi. bilmiyorum sen sınava girdin mi, yaşın kaç vs ama sınav stresi biraz zordur.Haklı olmak istemiyorum haksız olayım ya.
Burada vicdanını rahatlatmak için açıyorlar artık konuları
Sınava giricem ama ben gidip böyle sorucağıma çalışıyorum.kurmaca sevgili konularındansa, sınav stresiyle dolmuş arkdaşları rahatlatalım daha iyi. bilmiyorum sen sınava girdin mi, yaşın kaç vs ama sınav stresi biraz zordur.
herkesin hayatı bir değil, herkes farklı şekillerde rahatlıyor.Sınava giricem ama ben gidip böyle sorucağıma çalışıyorum.
Stres bir işe yaramıyor ve rahatlamak istiyorsanız burada değil ders çalışarak vicdanınızı rahatlatın.
Ben en kötü sınavda bile stresin dinbini yaşayan basit bir sınav için bile kurdeşen dökmüş insanım
işte biz bilemeyiz.herkesin hayatı bir değil, herkes farklı şekillerde rahatlıyor.
bence deneyimi olan insanların cevaplayabileceği düzeyde bir soru sormuşişte biz bilemeyiz.
her sene sınav değişiyor geçen senelerde inanılmaz zor sordular bilemeyiz.
sıralama değişir puan sorsa fenan anlarım.
Bence böyle bir soru sorulacağına çalışılması ve sorulucaksa bunun DA forum olmaması kanaatindeyim.bence deneyimi olan insanların cevaplayabileceği düzeyde bir soru sormuş
yani ben de sevgili konularının açılmasını istemiyorum ama burası senin benim isteklerime göre değil çoğunluğun isteklerine göre şekillenir bunuda açılan konunun altında degilde farklı bi konunun altında tartışmak daha iyi olurBence böyle bir soru sorulacağına çalışılması ve sorulucaksa bunun DA forum olmaması kanaatindeyim.
He sevgili konularından daha mı iyi bence bir tık iyi.