Neler Yeni

2 Aylık İşçi 16.000₺ Kredi [ FİXED ] ( garibanın yüzü gülmez )

BIearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
docThor
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Moda, Müzik,
Steam
https://steamcommunity.com/id/docThor_/
Discord
docThor#9216
2 aydır Green Salads'da engelli personel olarak çalışıyorum. 16.000 ₺ kredi kartı alabilri miyim? Faizi olmıyan veya en az olan varsa hangisini almalıyım?
16K kredi ile bilgisayar almak istiyorum 🥺🥺🥲

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
yurt dışındamı çalışıyosun
Ankara'da böyle bir mekan var ama bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soruna cevap olarak maaşının 4 katı kadar kredi kartı alabilirsin. Asgari ücret alıyorsan 16.000 TL kart alamazsın yetmiyor.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
2 aydır Green Salads'da engelli personel olarak çalışıyorum. 16.000 ₺ kredi kartı alabilri miyim? Faizi olmıyan veya en az olan varsa hangisini almalıyım?
Sanırsam alabiliyorsunuz bu bilgileri bankadan almanızı öneririm burda vereceğimiz bilgiler ile size verilen bilgiler aynı olmayabilir

Ankara'da dostum mekan.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Efecan
Sanırsam alabiliyorsunuz bu bilgileri bankadan almanızı öneririm burda vereceğimiz bilgiler ile size verilen bilgiler aynı olmayabilir

Ankara'da dostum mekan.
Ben izmirde biliyordum ya

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
Ankara'da böyle bir mekan var ama bilmiyorum.

Soruna cevap olarak maaşının 4 katı kadar kredi kartı alabilirsin. Asgari ücret alıyorsan 16.000 TL kart alamazsın yetmiyor.

Ankara'da dostum mekan.
he ok ismi garip geldi sadece avrupada falan sandım

BIearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
docThor
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Moda, Müzik,
Steam
Discord
docThor#9216
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam elde olmadan o kadar pahalı şeyler almayın derim çok sıkıntıya girersiniz 4-5 ay para biriktirin öyle alın inanın içiniz daha rahat eder. Hem ne zaman ne olacağı belli olmaz acil paraya ihtiyaç duysanız ne olacak?
Haklısınız ama indirime diye acele ediyorum

İstanbul Marmara Formda

3060Ti tek başına zaten çok pahalı o yüzden hazır sistemde hepsini birden almak istemiştim 😞

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Haklısınız ama indirime diye acele ediyorum

İstanbul Marmara Formda

3060Ti tek başına zaten çok pahalı o yüzden hazır sistemde hepsini birden almak istemiştim 😞
hocam 3060ti alma zaruriyetinde değilsiniz bütçenize göre takılın rtx 2060 var bende saçma ***** 1-2 ayarı kısınca her oyun 60fps'nin üstünde oynuyorum. Dlss zaten büyük nimet.

BIearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
docThor
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Moda, Müzik,
Steam
Discord
docThor#9216

Origin Silver [Bafır] I R5 5600X RTX 3060 Ti 8GB DDR4 16GB 500GB M.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı​

hocam 3060ti alma zaruriyetinde değilsiniz bütçenize göre takılın rtx 2060 var bende saçma ***** 1-2 ayarı kısınca her oyun 60fps'nin üstünde oynuyorum. Dlss zaten büyük nimet.
Benim oynayacağım oyunlar belli, FiveM Rdr2

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Öyle bir sınırlama yok, benim kredi kartlarımın birinde bile yaklaşık 70.000 TL limit var. Babamın kredi kartında ise 45.000 TL civarı limit var 3500 TL emekli maaşı alıyor.

BIearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
docThor
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Moda, Müzik,
Steam
Discord
docThor#9216
Öyle bir sınırlama yok, benim kredi kartlarımın birinde bile yaklaşık 70.000 TL limit var. Babamın kredi kartında ise 45.000 TL civarı limit var 3500 TL emekli maaşı alıyor.
Yani 16.000 kredi kartından taksit ile alabilir miyim 🥺🥲

Annawork

80+
Yasal olarak aldığınız maaş bilgisine bağlı olarak bankalar sizlere başlangıç olarak bir limit sunarlar.
Eğer sistem eskisi gibi işliyor ve asgari ücret bandında bir maaşa sahipseniz bu pek muhtemel gibi durmuyor.
İnsanları kredi çekmeye zorlayan banka sistemlerini de göz önüne alırsanız kredi kartı limit artış talebinizin 16 bin bandına çıkması için uzun süre beklemeniz gerekebilir.

Her banka yıllık kart aidat ücreti alır. Bu esnada bu parayı ödemek istemezseniz kartı iptal ettirmek istediğinizi ve nedeninin aidat ücreti olduğunu söylediğinizde sizlere iptal ettirmemeniz için kartınıza belirli bir miktar "Puan" yüklemesi gibi teklifler sunabilirler.

Mevcut durumunuzu göz önüne alıp teknoloji alışverişlerinde sizlere sunulan KDV indirimi olup olmadığına yönelik bir araştırma yapabilirsiniz.
Araçlarda olduğu gibi belki bu gibi konularda da sunulan bazı imkanlar olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,046
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom