Erda Yıldırım
80+ Gold
kardeşimde ps4 var bende geforce now var ikimiz beraber rust oynayabilirmiyiz
oynarsınız büyük ihtimalle ama deneyin zarar gelmezkardeşimde ps4 var bende geforce now var ikimiz beraber rust oynayabilirmiyiz
kardeşimde ps4 var bende geforce now var ikimiz beraber rust oynayabilirmiyiz
nasıl çıkmadı satılıyor playstatşon marketteDaha playstation için çıkmadı yine ertelendi.
Uydurma. Ertelendi rust yine en son aralık sonu bekliyorduk 2021 herhangi bir tarihe ertelendi. ( daha belli değil)nasıl çıkmadı satılıyor playstatşon markette
2021 de çıkacağı kesin değilmiUydurma. Ertelendi rust yine en son aralık sonu bekliyorduk 2021 herhangi bir tarihe ertelendi.
Bilmiyoruz daha belli olur ise sana ulaşırım dostum. (zaten kesin konu açarım bu konuda görürsün.)2021 de çıkacağı kesin değilmi
sony bu crossplatform konusunda biraz tutucu. oynayamama şansınız var. ps4 storeda da crossplatform ibaresi varsa oynarsınız. yoksa maalesef oynayamazsınız.kardeşimde ps4 var bende geforce now var ikimiz beraber rust oynayabilirmiyiz
nasıl bakıcam dc versem yardım edermisinizsony bu crossplatform konusunda biraz tutucu. oynayamama şansınız var. ps4 storeda da crossplatform ibaresi varsa oynarsınız. yoksa maalesef oynayamazsınız.
Maalesef 2-3 oyun var çapraz platform desteği olan.sony bu crossplatform konusunda biraz tutucu. oynayamama şansınız var. ps4 storeda da crossplatform ibaresi varsa oynarsınız. yoksa maalesef oynayamazsınız.
Daha çıkış yapmadı ne olacağı belli değil.nasıl bakıcam dc versem yardım edermisiniz
markette var dedin ya. gir market sayfasına orada cross platform ibaresi varsa vardır. yoksa yoktur.nasıl bakıcam dc versem yardım edermisiniz