Neler Yeni

2. depolama alanı için ssd mi hard disk mi

cancan18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
bahattin can aktaş
Merhaba arkadaşlar bi kaç ay once bi monster laptop aldım içinde 500gb ssd var.bir adet ssd slotu ve 2.5 inc sata portu boş şu an .ekstra bi parça almak istiyorum ama ssd gerekli mi yoksa hdd işimi görür mü ?
oyun için kullanacağım genel itibariyle ssd alırsam 1tb düşünüyorum 1000 liraya iyi bir ssd bulabilir miyim max bütçe 1200 lira veyahut hdd yeterli olursa 2tb düşünüyorum öneleriniz?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Merhaba arkadaşlar bi kaç ay once bi monster laptop aldım içinde 500gb ssd var.bir adet ssd slotu ve 2.5 inc sata portu boş şu an .ekstra bi parça almak istiyorum ama ssd gerekli mi yoksa HDD işimi görür mü ?
oyun için kullanacağım genel itibariyle ssd alırsam 1tb düşünüyorum 1000 liraya iyi bir ssd bulabilir miyim max bütçe 1200 lira veyahut HDD yeterli olursa 2tb düşünüyorum öneleriniz?
1TB SSD yeterli olacaktır oyunlar için
Mesaj otomatik birleştirildi:

ssd gerekli mi yoksa HDD işimi görür mü ?
Şu sorunuzu cevaplamamışım kusura bakmayın illa oyunları SSD ile oynayacaksınız diye bir şey yok eğer durumunuz SSD alabilecek durumdaysa SSD tabi ki daha güzel olur oyunlar daha hızlı açılır daha hızlı yüklenir ama HDD'de kötü olmaz orası sizin seçiminiz illa SSD olacak diye bir şey yok
1TB'da yeterlidir oyunlar için

Son düzenleme:

cancan18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
bahattin can aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1tb ssdler 1000 lira civarı bütçemi bi miktar zorluyor ciddi performans farkı yoksa hdd almam daha uygun olur, bi de şu an 2 slot boş şimdilik 500 gb ssd alsam daha sonra bi 500gb ssd daha alsam windows üzerinde 1tb birleşik kullanmam mümkün mü?

panne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
haktan bilgin
Instagram
https://www.instagram.com/haktan.uwu/?hl=af
Discord
panne#2297
1-2 TB'lık Harddisk öneririm eğer 1. olarak SSD kullanıyosun harddisk al

1TB ssd çok saçma olur. eğer hazırda SSD'si varsa 1tb ssd'ye vericeği parayla 1 TB harddisk üstüne para artar.

1TB ssd çok saçma olur. eğer hazırda SSD'si varsa 1tb ssd'ye vericeği parayla 1 TB harddisk üstüne para artar.

cancan18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
bahattin can aktaş
1-2 TB'lık Harddisk öneririm eğer 1. olarak SSD kullanıyosun harddisk al

evet şu an ssd kullanıyorum hali hazırda, peki tavsiye edebileceğini f/p hdd'si var mı?

cancan18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
bahattin can aktaş
ama laptobum maalesef ki 2.5'' destekliyor :(

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Ssd alma imkanın varken Hdd ye gerek yok.

Swanz

80+ Bronze
1tb ssdler 1000 lira civarı bütçemi bi miktar zorluyor ciddi performans farkı yoksa HDD almam daha uygun olur, bi de şu an 2 slot boş şimdilik 500 gb ssd alsam daha sonra bi 500gb ssd daha alsam windows üzerinde 1tb birleşik kullanmam mümkün mü?
Windows şu an ssd'ye kuruluysa hdd de neredeyse aynı performansı verir diye düşünüyorum ama emin değilim

Top Bottom