Prime777
80+ Bronze
Dahası
Nasıl yaparım?
2 ayrı fiziksel disk mi?Nasıl yaparım?
minitool partition wizard ile yapabilirsin. içinde veri varsa onlar da silinmez.Benim şu an 2 tane disk bölümüm var ikisi de aynı HDD. Kısacası 1 HDD var ama 2 tane disk var. Onu nasıl tek disk haline getiririm?
Bir de bir şey daha soracağım: Ben bilgisayarcıya SSD'ye windows kurdurdum. Şu an aktif olan windows yani kullandığım SSD'ye kurulu. Ama HDD içinde bir tane daha Windows adlı klasör var ve silinmiyor. Nasıl silebilirim? Kalıntı Windows olarak düşünebilirsin.minitool partition wizard ile yapabilirsin. içinde veri varsa onlar da silinmez.
komple diski silerek olur sanıyorum. diskpart üzerinden diski silebilirsin. en kesin çözüm windows kurulum usbsi oluşturarak kurulum ekranından silmek.Bir de bir şey daha soracağım: Ben bilgisayarcıya SSD'ye windows kurdurdum. Şu an aktif olan windows yani kullandığım SSD'ye kurulu. Ama HDD içinde bir tane daha Windows adlı klasör var ve silinmiyor. Nasıl silebilirim? Kalıntı Windows olarak düşünebilirsin.
Bu kalıntı mı yoksa şu an 2 tane işletim sistemi mi kurulu bilgisayara? SSD diskimde Windows adlı klasör var HDD diskinde de Windows klasörü var ve SYSTEM size izin vermeli yazıyorkomple diski silerek olur sanıyorum. diskpart üzerinden diski silebilirsin. en kesin çözüm windows kurulum usbsi oluşturarak kurulum ekranından silmek.
eski sistemin kalıntısıdır. 2 tane sistem olduğunu sanmıyorum. sadece windows klasörü değil diğer sistem klasörleri ve programları da olurdu yoksa.Bu kalıntı mı yoksa şu an 2 tane işletim sistemi mi kurulu bilgisayara? SSD diskimde Windows adlı klasör var HDD diskinde de Windows klasörü var ve SYSTEM size izin vermeli yazıyor
Çok sıkıntılı bir iş oldu. Bilgisayarcı KMSPico kurduğu için yeni Wİndowsu usb olarak değil direkt setup ile yapmıştım. Ama ben Wİndowsu kaldır tuşuna basmıştım oysaki. Kurulumda işletim sistemini seç yazmıştı. Bundan olabilir mi?eski sistemin kalıntısıdır. 2 tane sistem olduğunu sanmıyorum. sadece windows klasörü değil diğer sistem klasörleri ve programları da olurdu yoksa.
olabilir. kmspico kullanmayın. tavsiyem sıfırdan format atman. daha sonra ister cmd üzerinden istersen key ile etkinleştir.Çok sıkıntılı bir iş oldu. Bilgisayarcı KMSPico kurduğu için yeni Wİndowsu usb olarak değil direkt setup ile yapmıştım. Ama ben Wİndowsu kaldır tuşuna basmıştım oysaki. Kurulumda işletim sistemini seç yazmıştı. Bundan olabilir mi?
Hocam, kafam çok karışık. Zaten bilgisayarcı yüklemiş KMSPico. Bende ne yapıp edip Malwarebytes ile falan tarattım sonra Yeni windows kurdum ama o KMS zaten kurduğumda silindi ve şu an yok. Formata ne gerek var ki? Sadece HDD de Windowsun kendisi duruyor.olabilir. kmspico kullanmayın. tavsiyem sıfırdan format atman. daha sonra ister cmd üzerinden istersen key ile etkinleştir.
kmspico zararlı yazılım içerebilir. sistemden kaldırsan bile sistemde kalır. şu an windows etkin gözüküyorsa kmspico çalışıyor demektir. ben sadece öneride bulundum. format atman ve temiz kurulum yapıp kmspicoya bir daha bulaşmaman en mantıklısı olacaktır.Hocam, kafam çok karışık. Zaten bilgisayarcı yüklemiş KMSPico. Bende ne yapıp edip Malwarebytes ile falan tarattım sonra Yeni windows kurdum ama o KMS zaten kurduğumda silindi ve şu an yok. Formata ne gerek var ki? Sadece HDD de Windowsun kendisi duruyor.
Etkin gözüküyor ama daha önceden CMD ile etkinleştirdiğim için dijital lisans diyor yani KMS değil. Şu an benim tek derdim oradaki lanet kalıntı olan Windowsu silmek. Bir türlü silinmiyor ve bilmem ne size izin vermelidir diyor.kmspico zararlı yazılım içerebilir. sistemden kaldırsan bile sistemde kalır. şu an windows etkin gözüküyorsa kmspico çalışıyor demektir. ben sadece öneride bulundum. format atman ve temiz kurulum yapıp kmspicoya bir daha bulaşmaman en mantıklısı olacaktır.