Neler Yeni

2. Donem sınıfi gececek sekilde notlar duzeltilirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ramazan Baygara
10. Sınıfım notlar böyle biyolojiden proje aldım birkaç hocayada dicem hocam test kitabı falan alıyım proje gibi çözeyim sorun sözlülere yüksek girin diye bide biraz çalışarak sınıf geçilirmi sizce çok mu kötü notlar

Ekler

• Screenshot_20250114_224719.jpg
    Screenshot_20250114_224719.jpg
    659.1 KB · Hit: 33

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
ismail sağlam
ben bu notlarla hocalara yalvararak değil söverek bile geçerim hocam gayet yeterli notlar edebiyattan kalmayın gerisi fıs zaten gördüğüm kadarıyla edebiyatınız yüksek genel ortalamanız kaç
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha ama yeni bi kural çıkmıştı o sizde geçerliyse sıkıntı 4 ders muhabbeti 9lardan bi arkadaş 76 ortalamayla sınıfta kalmılştı 4 dersten kaldığı için

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ramazan Baygara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben bu notlarla hocalara yalvararak değil söverek bile geçerim hocam gayet yeterli notlar edebiyattan kalmayın gerisi fıs zaten gördüğüm kadarıyla edebiyatınız yüksek genel ortalamanız kaç

ha ama yeni bi kural çıkmıştı o sizde geçerliyse sıkıntı 4 ders muhabbeti 9lardan bi arkadaş 76 ortalamayla sınıfta kalmılştı 4 dersten kaldığı için
4 Ders olayı bizdede var ortalama 53 buyuk konusmuyim ama edebiyattan kalacağımı pek sanmıyorum büyük konuşmayayım ortalama 54

4 Ders olayı bizdede var ortalama 53 buyuk konusmuyim ama edebiyattan kalacağımı pek sanmıyorum büyük konuşmayayım ortalama 54
Tüm hocalar sene başında diyodu dersi kaynatmayin sizi geciriz sözlüyle ama hepsi kayboldu geçen sene dersin anasını aglatiyordum daha yüksekti sozluler

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
ismail sağlam

Tüm hocalar sene başında diyodu dersi kaynatmayin sizi geciriz sözlüyle ama hepsi kayboldu geçen sene dersin anasını aglatiyordum daha yüksekti sozluler
hocam 4 ders olayı sizde varsa ikinci sinavlara çalışın bu yeni hususta ortalamanın bi kıymeti yok yani bedenden kalsan o bile sayılıyor çok saçma ama var böyle bir şey

hocam 4 ders olayı sizde varsa ikinci sinavlara çalışın bu yeni hususta ortalamanın bi kıymeti yok yani bedenden kalsan o bile sayılıyor çok saçma ama var böyle bir şey
geçen sene bu kural çıktığında 9lardan 20 kişinin kaldığı bir sınıf bile olmuştu

Top Bottom