RamazanBaygara
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
4 Ders olayı bizdede var ortalama 53 buyuk konusmuyim ama edebiyattan kalacağımı pek sanmıyorum büyük konuşmayayım ortalama 54ben bu notlarla hocalara yalvararak değil söverek bile geçerim hocam gayet yeterli notlar edebiyattan kalmayın gerisi fıs zaten gördüğüm kadarıyla edebiyatınız yüksek genel ortalamanız kaç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ha ama yeni bi kural çıkmıştı o sizde geçerliyse sıkıntı 4 ders muhabbeti 9lardan bi arkadaş 76 ortalamayla sınıfta kalmılştı 4 dersten kaldığı için
Tüm hocalar sene başında diyodu dersi kaynatmayin sizi geciriz sözlüyle ama hepsi kayboldu geçen sene dersin anasını aglatiyordum daha yüksekti sozluler4 Ders olayı bizdede var ortalama 53 buyuk konusmuyim ama edebiyattan kalacağımı pek sanmıyorum büyük konuşmayayım ortalama 54
hocam 4 ders olayı sizde varsa ikinci sinavlara çalışın bu yeni hususta ortalamanın bi kıymeti yok yani bedenden kalsan o bile sayılıyor çok saçma ama var böyle bir şey4 Ders olayı bizdede var ortalama 53 buyuk konusmuyim ama edebiyattan kalacağımı pek sanmıyorum büyük konuşmayayım ortalama 54
Tüm hocalar sene başında diyodu dersi kaynatmayin sizi geciriz sözlüyle ama hepsi kayboldu geçen sene dersin anasını aglatiyordum daha yüksekti sozluler
geçen sene bu kural çıktığında 9lardan 20 kişinin kaldığı bir sınıf bile olmuştuhocam 4 ders olayı sizde varsa ikinci sinavlara çalışın bu yeni hususta ortalamanın bi kıymeti yok yani bedenden kalsan o bile sayılıyor çok saçma ama var böyle bir şey
geçilir rahat ol.
Geçtim hocam bu aradaben bu notlarla hocalara yalvararak değil söverek bile geçerim hocam gayet yeterli notlar edebiyattan kalmayın gerisi fıs zaten gördüğüm kadarıyla edebiyatınız yüksek genel ortalamanız kaç
ha ama yeni bi kural çıkmıştı o sizde geçerliyse sıkıntı 4 ders muhabbeti 9lardan bi arkadaş 76 ortalamayla sınıfta kalmılştı 4 dersten kaldığı için
Hocam geçememiş olsanız garip olurdu geçmeniz norGeçtim hocam bu arada![]()
Hocam ama ikinci donem 2. Yazili bayagi hayvan gibi calismistim cok zor gectim yanjHocam geçememiş olsanız garip olurdu geçmeniz nor
helal olsun reis. Şuan ort kaç? Ben liseye yeni başladım fecisel çok zor geldi ya. ORT:68.5Hocam ama ikinci donem 2. Yazili bayagi hayvan gibi calismistim cok zor gectim yanj
ıyımıs aslında ortalaman benım 65 2 zayıfım varhelal olsun reis. Şuan ort kaç? Ben liseye yeni başladım fecisel çok zor geldi ya. ORT:68.
sende mi 9'sun reisim?ıyımıs aslında ortalaman benım 65 2 zayıfım var
evetsende mi 9'sun reisim?
Nerede okuyorsun? Ben anadolu. Belki fensen falan daha zor olabilir diye soruyorum.