Darboğaz oluyor mu desene ya Nadiren oluyor ama OC yaparak aşılıyor. 3.2 GHz'de biraz oluyor ama core performance boost açınca çok az oluyor.5600xt veya 2060 için. neyse sorun yok cevabımı aldım.
Darboğaz oluyor mu desene ya Nadiren oluyor ama OC yaparak aşılıyor. 3.2 GHz'de biraz oluyor ama core performance boost açınca çok az oluyor.5600xt veya 2060 için. neyse sorun yok cevabımı aldım.
darboğaz demem gerekirdi doğru. oc işini pek bilmiyorum hiç yapmadığım için. zaten r3 3100 alacağım gerekirmi bilmem ekran kartım 1650sDarboğaz oluyor mu desene ya Nadiren oluyor ama OC yaparak aşılıyor. 3.2 GHz'de biraz oluyor ama core performance boost açınca çok az oluyor.
Sadece oyun için ise 3100 al, render montaj vb yapacaksan 1600 af 2600'e yönlen.darboğaz demem gerekirdi doğru. oc işini pek bilmiyorum hiç yapmadığım için. zaten r3 3100 alacağım gerekirmi bilmem ekran kartım 1650s
üni sınavı falan var oyun için alacağım montaja falan zaten vaktim olmaz, olsa da uğraşmıyorumSadece oyun için ise 3100 al, render montaj vb yapacaksan 1600 af 2600'e yönlen.
3100 al geç o zaman.üni sınavı falan var oyun için alacağım montaja falan zaten vaktim olmaz, olsa da uğraşmıyorum
1000 serisi mi kullandınız?Bugüne kadar nvidia kullandım ve sorunlarla boğuştum bir de rakibi deneyeyim istiyorum.
sipariş verdim dostum. bu hafta elimde olur da kurarım sistemi3100 al geç o zaman.
Hayırlı olsun hocam.sipariş verdim dostum. bu hafta elimde olur da kurarım sistemi
anakartla kasamız aynıymış, kasadan memnun musunuz ?Hayırlı olsun hocam.
Evet, hava sirkülasyonu iyi.anakartla kasamız aynıymış, kasadan memnun musunuz ?