Neler Yeni

Yardım 2 Ekran kartımın sadece 1 tanesi ile mining yapmam mümkün mü ?

ByEdel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Can
Sistemimde 3060 ti ve 1660 ti takılı. 3060ti'yi full miningde bırakmak istiyorum 1660 ti ilede oyun vs. oynamak istiyorum. Bunu yapabileceğim bir ayar varmı mining .bat dosyalarında vs. Yada bunun tek çaresi yeni bir anakart , psu ,ram , işlemci alıp ekstra elektrik maliyeti mi çıkartmaktır kendimize.

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
Eğer aynı anda hem mining hemde oyun oynama amacınız varsa windows üzerinde nasıl yapıldığı bilmiyorum. Ama pc başında değilken mining yapsın derseniz usb bellek üzerinden hiveos kurup çalıştırabilirsiniz böylece alt takım maliyeti olmaz

ByEdel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
'' Eğer aynı anda hem mining hemde oyun oynama amacınız varsa windows üzerinde nasıl yapıldığı bilmiyorum ''. Ama pc başında değilken mining yapsın derseniz usb bellek üzerinden hiveos kurup çalıştırabilirsiniz böylece alt takım maliyeti olmaz
Evet rengini değiştirdiğim cümlenizdekini yapmak istiyorum windows üzerinden 1 ekran kartı miningde mh kaybı olmadan. Diğer ekran kartım ise hiç mining'e bulaşmadan sadece benim günlük kullanımım için olacak şekilde.

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
Evet rengini değiştirdiğim cümlenizdekini yapmak istiyorum windows üzerinden 1 ekran kartı miningde mh kaybı olmadan. Diğer ekran kartım ise hiç mining'e bulaşmadan sadece benim günlük kullanımım için olacak şekilde.
--device kart numarası şeklinde yapılıyor olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

PhoenixMiner kullanırsan miner çalışırken kapatmak istediğin kart numarasına klavyeden bastığında mining duruyormuş ve diğer kartla mining e devam edebiliyormuşsun

ByEdel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
--device kart numarası şeklinde yapılıyor olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

PhoenixMiner kullanırsan miner çalışırken kapatmak istediğin kart numarasına klavyeden bastığında mining duruyormuş ve diğer kartla mining e devam edebiliyormuşsun
Teşekkürler dostum <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,591
Üyeler
164,531
Son üye
Birkızişte
Top Bottom