Neler Yeni

2. ekranı bağlayamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can Mert
arkadaşlar merhaba
kick te yayın açmayı düşünüyorum tek ekran yetmedi 2. bir ekran taktım fakat 2. ekranın girişi VGA ile sağlanıyor. 1. monitörüm ekran kartına HDMI ile bağlı 2. monitörü VGA ile anakart a bağladım fakat görüntü gelmiyor. BIOS tan bir ayarın açılması gerektiğini okudum ama BIOS ta o ayarı bulamıyorum.

GİGABYTE B450M S2H V2 ANAKARTIM

TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Eren
arkadaşlar merhaba
kick te yayın açmayı düşünüyorum tek ekran yetmedi 2. bir ekran taktım fakat 2. ekranın girişi VGA ile sağlanıyor. 1. monitörüm ekran kartına HDMI ile bağlı 2. monitörü VGA ile anakart a bağladım fakat görüntü gelmiyor. BIOS tan bir ayarın açılması gerektiğini okudum ama BIOS ta o ayarı bulamıyorum.

TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN
İşlemcin nedir?

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yunus Emre Arslan
arkadaşlar merhaba

TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN
anakarta değil ekran kartına takman gerekiyor dostum. girişi yok ise bie dönüştürücü alman gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can Mert
işlemcinde dâhili gpu olmadığı için anakart üzerinden görüntü alamazsın ekran kartın nedir?
şu an baktım da haklısınız hocam bir önceki işlemcim g serisi idi onda vardı bu işlemcimde yok.
ekran kartım gigabyte 4060

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yunus Emre Arslan
r5 5600
Mesaj otomatik birleştirildi:

gördüğüm konuda arkadaş yapmıştı bios tan ayarı açıp
arkadaşın dediği gibi işlemcide dahili bellek yok ne yazıkki dönüştürücü alman gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can Mert
Dönüştürücü alıp kullanabilirsin.
dönüştürücüyü bu gün aldım taktım ilk başta görüntü verdi fakat obs ekranını diğer ekrana kaydırdığımda görüntü gitti şu an sadece CHECK SİGNAL CABLE yazısı ekranda dönüyor
nasıl düzeltebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

dönüştürücüyü bu gün aldım taktım ilk başta görüntü verdi fakat obs ekranını diğer ekrana kaydırdığımda görüntü gitti şu an sadece CHECK SİGNAL CABLE yazısı ekranda dönüyor
nasıl düzeltebilirim
hocam herhangi bir ekran kaybı olduğu anda CHECK SİGNAL CABLE yazısı yine çıkıyor ve komple prizi çıkartıp açmadan tekrar ekran gelmiyor.
üçlü prizin tuşuna basıp kapatıyorum her şeyi sonra açıyorum ekran var ama bir ayar denedikten sonra uygun çözünürlüğü bulmak için tık gidiyor ve bu dediklerimi yapana kadar gelmiyor.

Son düzenleme:

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Eren
nasıl düzeltebilirim
onun içni ayrı konu açın bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,665
Üyeler
159,657
Son üye
Ahmet9611
Top Bottom