Bünyamina
80+ Platinum
Evet öyleler. Etiketleri de duruyor. Açmadım kutusunu.0 dimi hocam bunlar
Evet öyleler. Etiketleri de duruyor. Açmadım kutusunu.0 dimi hocam bunlar
tamamdır hocam haber edecem sizeEvet öyleler. Etiketleri de duruyor. Açmadım kutusunu.
link var mı hocamBu arada konuna gelecek olursak 4gb yetmiyor çoğu oyunda. Hatta 8gb bile yetmediği oluyor. 400tl fark verip 1900tl olanı alsan süper olur.
Açtığın 6-8k lık sistem toplama konusuna murat hocam atmıştı. Bu arada attıklarına bakmamışsın sanırım. İyi ürünler attı. Baştan sağma değiller bir kontrol et.link var mı hocam
murat hocamla konuştum attıklarında 2sini kenara yazdım anakart konusunda ona danışarak farklı bir seçeneğe yöneldik. ekran kartı konusunda ise ağustos ayında ilana koyulmuş bir kart olduğu için teredütte kaldım sadeceAçtığın 6-8k lık sistem toplama konusuna murat hocam atmıştı. Bu arada attıklarına bakmamışsın sanırım. İyi ürünler attı. Baştan sağma değiller bir kontrol et.
Anladım. İyi yapmışsın.murat hocamla konuştum attıklarında 2sini kenara yazdım anakart konusunda ona danışarak farklı bir seçeneğe yöneldik. ekran kartı konusunda ise haziran ayında ilana koyulmuş bir kart olduğu için teredütte kaldım sadece
bir kartta mining yapılmış öncedenAnladım. İyi yapmışsın.
Ona pek takılma. Test edebilirsiniz diyor. Bu iyi bir şey. Test edersin memnun kalırsan alırsın.bir kartta mining yapılmış önceden
satıcıya yazdım hocam bakalım ne diyecekOna pek takılma. Test edebilirsiniz diyor. Bu iyi bir şey. Test edersin memnun kalırsan alırsın.
satıcıya yazdım hocam bakalım ne diyecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
iki tane psu ile kasa buldum bakma şansınız var mıdır