Neler Yeni

2. El 1200w psu mu yoksa 1200w sıfır psu mu?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Nasıl bir aparat oluyor hocam biliyorsanız paylaşır mısınız linki var mı ?
İki türü var.

Bunda anakarta bağlı PSU daki bir Molex kablosunu takıyorsunuz, diğer PSU lardan birinin de 24 pinini takıyorsunuz. Ana PSU açıldığında bu aparat Molex den gelen güçle diğer güç kaynağına kısa devre yapıyor:

Bu da 24 pin kabloyu çokluyor, çoklanan kabloların bir tanesinde tüm kablolar bir tanesinde sadece kısa devre pinleri var. Yani benzer bir iş görüyor.

Bence sizin için üstteki daha mantıklı, 24 pin kabloyu 2 kez çoklamak zor olur üsttekinde ana PSU dan 2 tane Molex çeker işi bitirirsiniz.

İki türü var.

Bunda anakarta bağlı PSU daki bir Molex kablosunu takıyorsunuz, diğer PSU lardan birinin de 24 pinini takıyorsunuz. Ana PSU açıldığında bu aparat Molex den gelen güçle diğer güç kaynağına kısa devre yapıyor:

Bu da 24 pin kabloyu çokluyor, çoklanan kabloların bir tanesinde tüm kablolar bir tanesinde sadece kısa devre pinleri var. Yani benzer bir iş görüyor.

Bence sizin için üstteki daha mantıklı, 24 pin kabloyu 2 kez çoklamak zor olur üsttekinde ana PSU dan 2 tane Molex çeker işi bitirirsiniz.
2. Linkteki kafama yattı hocam hatta youtube da nejdat delioğlu abimiz de denemiş 2. Linkteki ürünü detaylı bir şekilde anlatarak aşırı basit ve iyi geldi bana.

5 tane kartı 1200W güç kaynağına bağlayacaksan en kalitelisi de olsa çok zorlanır PSU, sorun çıkma ihtimali de artar. Ayrıca mining için moduler yapıda PSU almanı önermem çok fazla port erime sorunu yaşayan var.

Ben olsam şu tarz kaliteli bir PSU dan 3 tane alırdım. Birine (TUF 750W) 1 tane kartı ve anakartı bağlardım, kalan 2 sine de ikişer kart takardım. Size de böyle yapmanızı öneririm. Hatta senin elinde TUF 750W varsa bundan 2 tane al.
hocam bu önerdiğiniz psu yu aldım fakat psu dan rahatsız edici bir ses geliyor geri iade edeceğim büyük ihtimalle hepsiburadadan almıştım satıcı da hepsiburada idi umarım yardımcı olurlar

Top Bottom