2. El 16 pro mu sıfır 17 mi

Reaksiyon skoru
15
Merhaba telefon model yükselteceğim 2. El 16 Pro 128 veya sıfır 17 256 düşünüyorum açıkçası 17’ye daha çok sıcak bakıyorum 120 hz falan geldiği için ama Gine’de bi soruyum dedim sizce hangisi başka marka önermeyin Apple ekosistemini kullanıyorum iPad Apple Watch falan olduğu için sadece iPhone

Merhaba telefon model yükselteceğim 2. El 16 Pro 128 veya sıfır 17 256 düşünüyorum açıkçası 17’ye daha çok sıcak bakıyorum 120 hz falan geldiği için ama Gine’de bi soruyum dedim sizce hangisi başka marka önermeyin Apple ekosistemini kullanıyorum iPad Apple Watch falan olduğu için sadece iPhone
sıfır 17 eğer kamerayla çok işiniz yoksa

O paraya sumsung alırım(!)

Redmi nin dediği gibi kamera çok önemli değilse 17 daha mantıklı ama önemliyse temiz bir 16 pro da düşünebilirsin. Kamera dışında aşırı farklar yok zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani kullanıyorum ama şuan 12’im var sinematik video olmaması dışında kötülüğünü görmedim yani 17 fazlasıyla yeter gibi o zaman düşündüğüm gibi 17 alayım
Sadece sinematik değilde zoom yeteneğinide kaybediyor hocam. Genel fotoğraflarda ve videolarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri