Neler Yeni

2. EL 240 HZ MONİTÖR ÖNERİSİ 24 İNÇ

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
mustafa bayrak
144 HZ JAMESDONKEY 27 İNÇ MONİTÖR KULLANIYORUM VE 240 HZ GEÇME KARARI ALDIM VALORANT OYUNCUSUYUM 24 İNÇ OLURSA SEVINIRIM ALACAGIM MÖNITORUN PANELINE MARKASINA HİÇBİSEYINE KARAR VEREMEDIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM VALORA

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
ips panel en mantıklı olanı tepkime ve renk olarak. çoğu e sporcu ips panel kullanıyor zaten. modeller hakkında bilgim yok bilen bir arkadaş yardımcı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
TN PANEL NASIL SENCE GECIKME OLARAK
gecikme olarak ips ten daha iyi. tabii ki modelden modele değişir ama aralarında çok fark yok. kesinlikle ips panelden pişman olmazsın. tn panel hiç kullandın mı ya da şuan tn mi kullanıyorsun bilmiyorum ama renkler çok çok kötü geliyor ips kıyasla. va panel renkler ve siyahlar ips e göre daha iyi olsada ghosting ve gecikme yüzünden asla almamanı öneririm.

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
144 HZ JAMESDONKEY 27 İNÇ MONİTÖR KULLANIYORUM VE 240 HZ GEÇME KARARI ALDIM VALORANT OYUNCUSUYUM 24 İNÇ OLURSA SEVINIRIM ALACAGIM MÖNITORUN PANELINE MARKASINA HİÇBİSEYINE KARAR VEREMEDIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM VALORA

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
mustafa bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gecikme olarak ips ten daha iyi. tabii ki modelden modele değişir ama aralarında çok fark yok. kesinlikle ips panelden pişman olmazsın. tn panel hiç kullandın mı ya da şuan tn mi kullanıyorsun bilmiyorum ama renkler çok çok kötü geliyor ips kıyasla. va panel renkler ve siyahlar ips e göre daha iyi olsada ghosting ve gecikme yüzünden asla almamanı öneririm

gecikme olarak ips ten daha iyi. tabii ki modelden modele değişir ama aralarında çok fark yok. kesinlikle ips panelden pişman olmazsın. tn panel hiç kullandın mı ya da şuan tn mi kullanıyorsun bilmiyorum ama renkler çok çok kötü geliyor ips kıyasla. va panel renkler ve siyahlar ips e göre daha iyi olsada ghosting ve gecikme yüzünden asla almamanı öneririm.
suan va panel kullanıyorum memnunum tn panel hıc kullanmadım

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eren Pestil
Öncelikle max bütçeniz nedir?

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
mustafa bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sunun çerceve kalınlıgı cok fazla bide cok pahalı :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle max bütçeniz nedir?
yanii en fazla 5000 5.500

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
mustafa bayrak
24 inç lazım

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eren Pestil

Kaliteli 240HZ beklemeyin hocam o zaman fazla. Ya bütçenizi arttırmalısınız yada 2.El düşünebilirsiniz. Eğer istanbuldaysanız itopyanın Outlet mağazasından fiziksel olarak gidip bakıp alabilirsiniz elden.

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
mustafa bayrak
2 Cİ EL ÖNEREBİLECEGİNİZ VARMI PEKİ 24 İNÇ IPS 240 HZ BEN BAKTIM AMA PEK GÜVENEMEDIM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,203
Üyeler
163,616
Son üye
dszefo
Top Bottom