Neler Yeni

2.el 3600 ile ne alıp satılabilir?

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Reklamdan kastınız nedir merak ettim. Fazla anlamıyorum reklam gibi şeylerden.
Letgo'da ürünü öne çıkar gibi seçenekler vardı 2018-2019da bilmiyorum halen var mı o tarz seçenekler ile hızlı müşteri bulabilirsiniz.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ya ne reklamı çocuk vandayım diyor.vanda her yere bu ilanı assan ne olur?ne reklamı? bulunduğun il çok büyük bir yer değil al-sat imkanın kısıtlı.bence boşa zaman harcama.vandan ürün alacağıma ankarada zaten elden 40 çeşidini bulurum.

arisaka

80+ Bronze
Ekran kartı alıp satmak zor ve uzun süreçli olur, sana tavsiyem monitör-klavye-kulaklık gibi ürünleri alıp kutularına bir zarar gelmediğinden emin olup stoklaman. Bir ay gibi kısa bir sürede 3600'ü 7200 bile yapabilirsin.
3600 lirayla klavye-kulaklık-monitör alıp 1 ayda 7200 yapacan? ben sana 3 ay vereyim yine yapamazsın.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
3600 lirayla klavye-kulaklık-monitör alıp 1 ayda 7200 yapacan? ben sana 3 ay vereyim yine yapamazsın.
Örnek veriyorum, daha geçen gün Corsair Elite RGB Wireless 999 liraya düştü şuanda 2.200 lira civarında(itopya'da). 999 liraya alıp 2000'e satsa bile 1001 lira net kar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya ne reklamı çocuk vandayım diyor.vanda her yere bu ilanı assan ne olur?ne reklamı? bulunduğun il çok büyük bir yer değil al-sat imkanın kısıtlı.bence boşa zaman harcama.vandan ürün alacağıma ankarada zaten elden 40 çeşidini bulurum.
İnternetten alıp internetten satıcak, Van'da değil isterse Bakü'de olsun ne fark eder?

vanda her yere bu ilanı assan ne olur?ne reklamı?
Hahahaha.

arisaka

80+ Bronze
Örnek veriyorum, daha geçen gün Corsair Elite RGB Wireless 999 liraya düştü şuanda 2.200 lira civarında(itopya'da). 999 liraya alıp 2000'e satsa bile 1001 lira net kar?

İnternetten alıp internetten satıcak, Van'da değil isterse Bakü'de olsun ne fark eder?
O işler öyle olmuyor be abicim. 2 ay önce 750 liraya itopyadan NZXT C750 PSU aldım şuan piyasası 1850 TL, ben sıfır kapalı kutu 1300 e satıyorum yüzüne bakan yok. Al sana 1250 den vereyim git 1600 e sat... al bak sana al-sat imkanı veriyorum.

2200 lira dediğin kulaklıkta şuan 1470 TL. Onu 999 a alıp satacağın maksimum rakam 1200 dür hatta o fiyata bile bir allahın kulu almaz, aylarca paranı kenarda yatırırsın yani emin ol gider taksitle alır 200-250 fazla verir.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
en sıfır kapalı kutu 1300 e satıyorum yüzüne bakan yok.
Reklam yapmadığınız için olabilir ya da güvenden kaynaklı olabilir.
2200 lira dediğin kulaklıkta şuan 1470 TL. Onu 999 a alıp satacağın maksimum rakam 1200 dür hatta o fiyata bile bir allahın kulu almaz emin ol gider taksitle alır 200-250 fazla verir.
İtopya fiyatını söyledim, keşke okusaymışsınız. Birisi sizden alışveriş yapmıyor diye başka insanlardan da yapmayacağı anlamına gelmiyor. İstiklal caddesinde onlarca aynı kategoride mağaza/dükkan var her dükkan her gün satış yapacak diye bir koşul/garanti yok. Piyasa serbest piyasa, isteyen alır isteyen almaz. Tamamen şans işi. Benim demek istediğim şansınızı doğru hazırlanmış ve zamanlanmış reklamlar ile arttırabileceğiniz.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O işler öyle olmuyor be abicim. 2 ay önce 750 liraya itopyadan NZXT C750 PSU aldım şuan piyasası 1850 TL, ben sıfır kapalı kutu 1300 e satıyorum yüzüne bakan yok. Al sana 1250 den vereyim git 1600 e sat... al bak sana al-sat imkanı veriyorum.

2200 lira dediğin kulaklıkta şuan 1470 TL. Onu 999 a alıp satacağın maksimum rakam 1200 dür hatta o fiyata bile bir allahın kulu almaz, aylarca paranı kenarda yatırırsın yani emin ol gider taksitle alır 200-250 fazla verir.

aynen öyle.kutu açılmamış olsa da ikinci el.internetten sıfır alırsın faturası adına olur,üstüne taksit olur karşında muhatap bulursun.3-5 fazla verir sıfır alırım.çok büyük indirim olmadıkça da o işler çok tutmuyor.örnek olarak macbook yanında verilen airpodslar.kampanya olunca sahibindene gir sürüyle ilana atıyorlar.sıfırından 300 lira ucuzuna bakan yok.

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Ekran kartı alıp satmak zor ve uzun süreçli olur, sana tavsiyem monitör-klavye-kulaklık gibi ürünleri alıp kutularına bir zarar gelmediğinden emin olup stoklaman. Bir ay gibi kısa bir sürede 3600'ü 7200 bile yapabilirsin.
Ne alaka. Bomboş bir tavsiye. Nasıl yapacak onu detaylandırsana biraz. 3.600₺ ye onca ekipman topladıktan sonra dolar 12 ye düşse ne yapacak bu adam?

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Ne alaka. Bomboş bir tavsiye. Nasıl yapacak onu detaylandırsana biraz. 3.600₺ ye onca ekipman topladıktan sonra dolar 12 ye düşse ne yapacak bu adam?
Pekala, bomboş bir tavsiye verdiğim için üzgünüm. Sizin acaba nasıl dahiyane fikirleriniz var acaba? Bizimle o yüce kutsal kadim fikirlerinizi paylaşmak ister misiniz?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İtopya fiyatını söyledim, keşke okusaymışsınız. Birisi sizden alışveriş yapmıyor diye başka insanlardan da yapmayacağı anlamına gelmiyor. İstiklal caddesinde onlarca aynı kategoride mağaza/dükkan var her dükkan her gün satış yapacak diye bir koşul/garanti yok. Piyasa serbest piyasa, isteyen alır isteyen almaz. Tamamen şans işi. Benim demek istediğim şansınızı doğru hazırlanmış ve zamanlanmış reklamlar ile arttırabileceğiniz.
yaşın kaç bilmiyorum ama.ben üniversitede okurken al-satçılık yaparak çok iyi paralar kazanmıştım.hem kendime yetiyordum.hem de macbook iphone falan alabilmiştim alım satım yaparak.en iyi para telefon al-sattan geliyor.taşıması kolay at cebine götür.laptopların da bir miktar gideri var.ancak en zorları masaüstü bilgisayar parçaları monitör ps4 falan.adam denemek istiyor haliyle evine geliyor gidiyor.ev müsait olmuyor falan.telefondan yürüsün diyecem ama van falan telefon cenneti telefon işi orada yürür mü bilmiyorum.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
ben üniversitede okurken al-satçılık yaparak çok iyi paralar kazanmıştım.en iyi para telefon al-sattan geliyor
Konu için fikir verdiğiniz için teşekkürler, konu dışı olarak 21 yaşındayım.

arisaka

80+ Bronze
Bende diyorum ki bir dışarıdan kuru kuruya konuşmak var, bir de işin içine girip konuşmak. Ayrıca daha örnek verdiğin ürünün piyasa fiyatından haberin yok, 999 a salıp 2000 e satar dediğin ürün piyasada 1470 liraya bulunurken o ürünü nasıl 2000 e satmayı planlıyorsun? gerçekten hiç bir şeyden zerre kadar haberiniz, bilginiz ve tecrübeniz yokken insanlara ne güzel de akıl veriyorsunuz valla inanılmaz.

Not: sonradan itopya diye parantez içinde yazıp bana ''itopya fiyatını söyledim, keşke okusaymışsınız'' demen de apayrı bir komedi.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Gençler gözünüzü seveyim bir konuda zerre kadar bilginiz yoksa kimseye akıl vermeye kalkışmayın gerçekten inanılmaz komik oluyor.
Sizin gibi üstatlar konulara damlamayınca bizde işte yarım gramlık aklımızla fikir üretmeye çalışıyoruz kusura bakmayın. Gece gece sinirlendirmişim sizleri iyi akşamlar diliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,372
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom