Neler Yeni

2. EL 600w cooler master psu kaç tl eder

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
2. el 600w cooler master psu kaç tl eder
psu için önerebileceğiniz kaliteli marka var mıdır corsair falan bakıyorum +80 gibi

ByKayseriLi

80+ Bronze
Corsair'den uzak dur. Bulabilirsen Cougar marka psu bak. Elinde ki PSU kaç senelik?

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ByKayseriLi

80+ Bronze
3 4 civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:

corsairin nesi var hocam sıkıntılı mı

3-4 senelik ise biraz yorulmuş yani içerisinde ki parçalar sürekli elektrik gördüğünden verimliliği düşmüştür. Corsair'in genel olarak bir çok ürünü dandik oluyor çok abartılan bir marka olduğu için herkes kaliteli sanıyor ama değil. Zaten Corsair'in PSU sıkıntısı hep var ve devam edecek. Size dediğim markanın ürünlerini araştırın. 3-4 kuruş fazla verin senelerce sorunsuz kullanın.

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3-4 senelik ise biraz yorulmuş yani içerisinde ki parçalar sürekli elektrik gördüğünden verimliliği düşmüştür. Corsair'in genel olarak bir çok ürünü dandik oluyor çok abartılan bir marka olduğu için herkes kaliteli sanıyor ama değil. Zaten Corsair'in PSU sıkıntısı hep var ve devam edecek. Size dediğim markanın ürünlerini araştırın. 3-4 kuruş fazla verin senelerce sorunsuz kullanın.
usta bende cooler master vardı diğer pc yi satıyordum adam 600w psu istedi bende benim kasadaki psu takayım o zaman dedim
ondan dolayı yani şu an psu arayışı içerisindeyim
corsair bulmuştum aslında 600w 80+ 450tl civarına ama siz öyle diyince bakıcam bakayım

ByKayseriLi

80+ Bronze
usta bende cooler master vardı diğer pc yi satıyordum adam 600w psu istedi bende benim kasadaki psu takayım o zaman dedim
corsair bulmuştum aslında 600w 80+ 450tl civarına ama siz öyle diyince bakıcam bakayım

Bütçeniz ne kadar şuan maksimum ne kadar verebilirsiniz net olarak yazın bir de kaç W istiyorsunuz onu da yazın ben bakayım link atayım.

BeKo'O

80+ Silver
Bulduğunuz corsair garantili mi ve hangi model hocam? vs cx rm bi sürü modeli var. Önerebileceğim markalar OCZ-Aerocool cylon-ThermalTake tr2-Xigmatek-Evga-XPG-Be Quite (en kalitelisi)

ByKayseriLi

80+ Bronze
Bulduğunuz corsair garantili mi ve hangi model hocam? vs cx rm bi sürü modeli var. Önerebileceğim markalar OCZ-Aerocool cylon-ThermalTake tr2-Xigmatek-Evga-XPG-Be Quite (en kalitelisi)

Cougar markası da çok kaliteli. Araştırabilirsiniz. Türkiye de pek duyulmamıştı daha sonradan oyuncu koltuklarını, kasalarını falan da getirdiler ülkemize tanınmaya başladı. Malzeme kalitesi çok üst seviyede.

BeKo'O

80+ Silver
Cougar markası da çok kaliteli. Araştırabilirsiniz. Türkiye de pek duyulmamıştı daha sonradan oyuncu koltuklarını, kasalarını falan da getirdiler ülkemize tanınmaya başladı. Malzeme kalitesi çok üst seviyede.
Kötü değil evet iyi ama diğer markalara oranla mantıksız kalıyor ve uçuk fiyatlara sahip, pek Türkiyede kullanmalık bir marka değil kendisi

ByKayseriLi

80+ Bronze
Kötü değil evet iyi ama diğer markalara oranla mantıksız kalıyor ve uçuk fiyatlara sahip, pek Türkiyede kullanmalık bir marka değil kendisi

Uzun süredir kullanıyorum 10 numara PSU yapmış adamlar. Türkiye de neden kullanılmasın onu anlamadım?

Top Bottom