hocam rx550 2-4 gb bulunabilir 960-1050 bunlarda olur temiz uyguna düşürürseniz .2.El 900-1100TL Aralığında Ekran Kartı Önerisi?
İşlemcim i5 3470
Ram 4x2 Kingston 1333mhz DDR3
SSD: Kingstone 120GB
Psu:350 Watt
Anakart Asus P8H61M LX3 R2.0
hocam rx550 ile ark the forest gibi oyunları kasmadan oynuyabilirmiyiz?hocam rx550 2-4 gb bulunabilir 960-1050 bunlarda olur temiz uyguna düşürürseniz .
ark ı bilmiyorum ama the forest orta grafiklerle akıcı oyanayabilirsinizhocam rx550 ile ark the forest gibi oyunları kasmadan oynuyabilirmiyiz?
Rx 550'den daha iyi diye biliyorum bu kart.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
hocam bu kart daha iyiyse bunu alayım yoksa başka öneriniz?Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Rx 550'den daha iyi diye biliyorum bu kart.
Rx550 sen iyi olan o kart neydi hocam? İlan kalktığı için göremedim. Aynı sistem bileşenlerine sahibim ve aynı konuda destek lazım.hocam bu kart daha iyiyse bunu alayım yoksa başka öneriniz?