SadeceSeyf
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Buluştuğunuz da bankaya mı atıyorlar ?Dolaptan satmadım ben hiç elden veriyorum hep öyle ürünü gönder parayı sonra al bana ters
Buluştuğunuz da bankaya mı atıyorlar ?Dolaptan satmadım ben hiç elden veriyorum hep öyle ürünü gönder parayı sonra al bana ters
Ben nakit almıyorum sanada öyle tavsiye ederim hesabına atsın tabi tek 5 bin sınırı var 5 - 5 - 5 - 5 şeklinde filan atılıyorBuluştuğunuz da bankaya mı atıyorlar ?
Hımm anladım IBANA yazı falan yazdırıyor musunuz peki ?Ben nakit almıyorum sanada öyle tavsiye ederim hesabına atsın tabi tek 5 bin sınırı var 5 - 5 - 5 - 5 şeklinde filan atılıyor
Açıklama kısmına PC için ödeme filan yazıyorumHımm anladım IBANA yazı falan yazdırıyor musunuz peki ?
Bunu yazmanız durumunda. Paranın İadesini bankadan isteyebiliyorsunuz ama değil mi ? Çünkü bir kaç kişiden alışveriş yaptım. Attığın paraya açıklama yaparsan para iadesi yapar ürünü satmam dedi banaAçıklama kısmına PC için ödeme filan yazıyorum
Para iadesini banka yapmaz para senden çıktıktan sonra iş biter ikinci el piyasasında böyle sıfır alırken tabii ki iade vs oluyor ama ikinci elde öyle değilBunu yazmanız durumunda. Paranın İadesini bankadan isteyebiliyorsunuz ama değil mi ? Çünkü bir kaç kişiden alışveriş yaptım. Attığın paraya açıklama yaparsan para iadesi yapar ürünü satmam dedi bana
Çok teşekkür ederim bilgiler içinPara iadesini banka yapmaz para senden çıktıktan sonra iş biter ikinci el piyasasında böyle sıfır alırken tabii ki iade vs oluyor ama ikinci elde öyle değil
Açıklama yazılması sizi dolandirirsa kanıt olarak gösterebilirsinizBunu yazmanız durumunda. Paranın İadesini bankadan isteyebiliyorsunuz ama değil mi ? Çünkü bir kaç kişiden alışveriş yaptım. Attığın paraya açıklama yaparsan para iadesi yapar ürünü satmam dedi bana
Oda olabilir doğru söyledinizAçıklama yazılması sizi dolandirirsa kanıt olarak gösterebilirsiniz
Açıklama boş bırak diyenler sürekli satış yaptıkları için ticarete girmesin devlet para istemesin diye yazma derler
Ne alâka devlet para istemesi ile ilgili onla ilgili değil adam inkar etmesin diye alıcı da satıcı da ne yaptığını bilmesi için yazılırAçıklama yazılması sizi dolandirirsa kanıt olarak gösterebilirsiniz
Açıklama boş bırak diyenler sürekli satış yaptıkları için ticarete girmesin devlet para istemesin diye yazma derler
Yok hocam bu satışları kaçak telefon satan insanlar için yazmış olabilir. Genelde onlar yazdırmıyor çünküNe alâka devlet para istemesi ile ilgili onla ilgili değil adam inkar etmesin diye alıcı da satıcı da ne yaptığını bilmesi için yazılır
Aslında ben ikinci el bişey satarken ikinci el satış sözleşmesi yapıyorum karşılıklı imzaları vs atıyoruz en sağlamı öyleYok hocam bu satışları kaçak telefon satan insanlar için yazmış olabilir. Genelde onlar yazdırmıyor çünkü
Bir örnek atabilir misiniz buraya ?Aslında ben ikinci el bişey satarken ikinci el satış sözleşmesi yapıyorum karşılıklı imzaları vs atıyoruz en sağlamı öyle