Neler Yeni

2. El araba alırken kaç bin km altındakilere bakmalıyım

M.berkay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Berkay Soydaş
Bütçe
65.000
Selamın aleyküm.
Başlıkta da belirttiğim gibi 2. el bir araba almak istiyorum bütcem çok az en fazla 60-65 bin tl çıkartabiliyorum sizce hangi modellere bakmam gerekiyor ve kaç bin km altına bakmam gerekiyor.
parçası kolay bulunan az yakan modeller olursa daha iyi olur ama doğan ,şahin ,tipo gibi araçlar istemiyorum şimdiden herkese teşekkür ederim.
iyi forumlar.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,148
İsim
Mert Can Ergün
2.el araba alırken dikkatli al yapboz gibi araba yapıyorlar önü farklı ortası arkası farkli model çıkabilir parana dikkat et

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
2.el araba alırken dikkatli al yapboz gibi araba yapıyorlar önü farklı ortası arkası farkli model çıkabilir parana dikkat et
2 sene önce ford focus almıştık adam hasar kayıtsız demişti expertize gittik adam arabayı 2 kere perte çıkarmışş o.O2

M.berkay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Berkay Soydaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet biliyorum teşekkür ederim komple boyalı yada orası burası değişmiş olanlara yaklaşmıyorum genelde ekspertiz raporuna bakıyorum ilanlarda uygun bir araç bulursam da kendim tekrardan ekspere sokmayı düşünüyorum.

.AHK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Hakan
Ve Aleylum Selam kardeşim.
200K altı olmasına dikkat et 160-170 arası iyi olur tabi daha altını bulabilirsen oda olur. Az yakan bir araç istiyorsan sakın motor küçük az yakar mevzusuna girme çünkü araç ağır motor küçük olursa o motor o kasayı çekmek için fazla fazla yakar 1,6 bir araç fazlasıyla işini görür. parça konusunda sıkıntı çekmek istemiyorsan da hyundai kia renault nissan modellerine yönel.

M.berkay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Berkay Soydaş
2 sene önce ford focus almıştık adam hasar kayıtsız demişti expertize gittik adam arabayı 2 kere perte çıkarmışş o.O2
ooo bu cidden bir sıkıntı bende kesinlikle bulduğum aracı ekspertize sokmayı düşünüyorum.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,579
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ekspertizler bile bazen yanlış bilgi verebiliyor. En rahatı bence 50-60 bin arası araçlara bakmak

M.berkay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Berkay Soydaş
Ve Aleylum Selam kardeşim.
200K altı olmasına dikkat et 160-170 arası iyi olur tabi daha altını bulabilirsen oda olur. Az yakan bir araç istiyorsan sakın motor küçük az yakar mevzusuna girme çünkü araç ağır motor küçük olursa o motor o kasayı çekmek için fazla fazla yakar 1,6 bir araç fazlasıyla işini görür. parça konusunda sıkıntı çekmek istemiyorsan da hyundai kia renault nissan modellerine yönel.
çok teşekkür ederim peki bunlar arasında şu model iyidir diyebileceğiniz bir model varmı ?

.AHK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Hakan
Malesef öyle olaylar mevcut ama aşırı titizliğe girme çünki 60 65 k arası alacağın araç muhtemel 10 yaşıdnan büyük olucak ve öyle bir aracın mutlaka boyası eziği göüğü kazası olur motorunda ve şaselerinde sorun yoksa kaportasında da çok extrem bir olay yoksa al gitsin.

M.berkay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Berkay Soydaş
Malesef öyle olaylar mevcut ama aşırı titizliğe girme çünki 60 65 k arası alacağın araç muhtemel 10 yaşıdnan büyük olucak ve öyle bir aracın mutlaka boyası eziği göüğü kazası olur motorunda ve şaselerinde sorun yoksa kaportasında da çok extrem bir olay yoksa al gitsin.
evet genelde 10 yaşında yada büyük oluyorlar ağır hasarı - ticari geçmişi - komplesi boyalı olmadığı sürece temizlik boyası yada bir iki parça değişimi çiziği gibi şeylere takılmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekspertizler bile bazen yanlış bilgi verebiliyor. En rahatı bence 50-60 bin arası araçlara bakmak
aracı bulursam eksper harici birde sanayi de baktırmayı düşünüyorum.

.AHK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Hakan
çok teşekkür ederim peki bunlar arasında şu model iyidir diyebileceğiniz bir model varmı ?
Şu an bizde Hyundai Accent Era var 2007 160k da 1,4 motorlu şehir içi güzel uzun yolda yakıtıda az ama biraz yüklü olduğunda çekiş düşüyor bizde bu sebepten değiştirmeyi düşünüyorduk zaten fakat borçlar çoğalınca kaldı gitti.
sana tavsiyem oraya eklemeyi unuttuğum model toyota corolla 95 model ve üstü bu araçlar fazla tutuluyor ve çoğu kişi memnun.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
100 binden sonrası alınmaz bence.

Top Bottom