Neler Yeni

2.el bilgisayar hakkında soru

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
2.el bilgisayar alıcağım satıcı içinde oyun olmadığını işyerinde oyun sitelerine engel olduğunu ve oyun yükleyemeyeceğini söyledi ama furmark testi istediğiniz testi indirebilirsiniz dedi napmalıyım ?

hihihiha

80+ Bronze
2.el bilgisayar alıcağım satıcı içinde oyun olmadığını işyerinde oyun sitelerine engel olduğunu ve oyun yükleyemeyeceğini söyledi ama furmark testi istediğiniz testi indirebilirsiniz dedi napmalıyım ?
param güvende var sahibinden den felan alıyorsanız bir test edin sonra beğenmesseniz geri verin yada satıcıyla anlaşın.

HoYeon Jung

80+ Gold
Param Güvende sistemi ile alın Sahibinden.com'dan veya alternatif olarak bildiğim kadarıyla Dolap ve Oyuncu Market var.
Param Güvende sistemi gibi işliyor bunlarda. Alırsın, eğer adam yalan söylüyorsa yani dolandırıcı falansa kabul etmezsin ki zaten biraz sıkıştır. Şüpheli cevaplar veriyorsa dolandırıcı olabilir. Furmark testlerini indirmesini söyle.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
param güvende var sahibinden den felan alıyorsanız bir test edin sonra beğenmesseniz geri verin yada satıcıyla anlaşın.
letgo üzerinden anlaştık hemde sahibindene komisyon verecek kadar param kalmadı :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir bilgisayarcıya almadan önce test ettirsem ne kadar para alırlar

hihihiha

80+ Bronze
letgo üzerinden anlaştık hemde sahibindene komisyon verecek kadar param kalmadı :(

bir bilgisayarcıya almadan önce test ettirsem ne kadar para alırlar
en iyisi kendin yap onları sonuçlarıda forumda konu aç.

yorum yazmıştım silmek için silindi şeklinde yaptım nerden alıyosunuz diye sormuştum.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en iyisi kendin yap onları sonuçlarıda forumda konu aç.

yorum yazmıştım silmek için silindi şeklinde yaptım nerden alıyosunuz diye sormuştum.
anladım

@revanier hocam tavsiyen var mı?

Son düzenleme:

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
USB belleğe ya da taşınabilir HDD diske oyun kurup yanında götürebilirsin bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,553
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom