param güvende var sahibinden den felan alıyorsanız bir test edin sonra beğenmesseniz geri verin yada satıcıyla anlaşın.2.el bilgisayar alıcağım satıcı içinde oyun olmadığını işyerinde oyun sitelerine engel olduğunu ve oyun yükleyemeyeceğini söyledi ama furmark testi istediğiniz testi indirebilirsiniz dedi napmalıyım ?
letgo üzerinden anlaştık hemde sahibindene komisyon verecek kadar param kalmadıparam güvende var sahibinden den felan alıyorsanız bir test edin sonra beğenmesseniz geri verin yada satıcıyla anlaşın.
en iyisi kendin yap onları sonuçlarıda forumda konu aç.letgo üzerinden anlaştık hemde sahibindene komisyon verecek kadar param kalmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir bilgisayarcıya almadan önce test ettirsem ne kadar para alırlar
yorum yazmıştım silmek için silindi şeklinde yaptım nerden alıyosunuz diye sormuştum.ney silindi
USB belleğe ya da taşınabilir HDD diske oyun kurup yanında götürebilirsin bence.2.el bilgisayar alıcağım satıcı içinde oyun olmadığını işyerinde oyun sitelerine engel olduğunu ve oyun yükleyemeyeceğini söyledi ama furmark testi istediğiniz testi indirebilirsiniz dedi napmalıyım ?