N Nuntius 80+ Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 8 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Eren Elçin 6 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar ben 2.el bi bilgisayar toplayacağım fakat alacağım parçalar benim ilimde yok mecbur diğer illerden almam gerekiyor ama güvenemiyorum hiç dolandırıldınız mı?
Arkadaşlar ben 2.el bi bilgisayar toplayacağım fakat alacağım parçalar benim ilimde yok mecbur diğer illerden almam gerekiyor ama güvenemiyorum hiç dolandırıldınız mı?
fieryz 80+ Titanium Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 20,814 En İyi Cevap 29 Dahası Reaksiyon skoru 21,056 İsim Ömer Steam fieryz 6 Ağustos 2020 #2 GET ile alırsan satıcı sana ürünü göndermeden ona para gitmiyor, güvenilir yani.
B Barış Yalçın 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 19,798 En İyi Cevap 20 6 Ağustos 2020 #3 Yapmanız gerekenler ; Almadan önce satıcıdan gerekli testleri yapmasını istemek. Bileşenlerin temiz kullanılıp kullanılmadığını sormak.
Yapmanız gerekenler ; Almadan önce satıcıdan gerekli testleri yapmasını istemek. Bileşenlerin temiz kullanılıp kullanılmadığını sormak.
kandes22 80+ Platinum Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 18,106 En İyi Cevap 13 6 Ağustos 2020 #4 Fiery yazmış: GET ile alırsan satıcı sana ürünü göndermeden ona para gitmiyor, güvenilir yani. Devamı için tıklayın... Her satıcı GET kabul etmez bence, Sahibinden komisyon alıyor.
Fiery yazmış: GET ile alırsan satıcı sana ürünü göndermeden ona para gitmiyor, güvenilir yani. Devamı için tıklayın... Her satıcı GET kabul etmez bence, Sahibinden komisyon alıyor.