Neler Yeni

2. el bilgisayar toplıcam uyumsuzluk vesaire varmı

mustf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
mustafa yiğit
Merhabalar 2. el PC toplama kararı aldım ama uyumlulukta pek iyi değilim bana yardımcı olurmusunuz tüm sorularımı malzemelerin üstünde belirttim şimdiden teşekkürler

Kasa bizde evvelden beri vardı PSU belirticem yine ama içindeki PSU yetermi bilmiyorum

Birde başkabir sorum anakart m2 ssd destekliyormu desdeklemiyorsa ne yapmalıyım

Bendeki PSU yetermi yoksa bunumu alıyim

Ram Ler anakart ve işlemciyle uyumlu mu?

Anakart için sorunumu belirtmiştim ssd ile ilgili kısımda bide ekran kartı için uygunmu

İşlemci darboğaz yaparmı ve ramla uygunmu

Ekran kartı anakarta uyumlu mu? sıkıntı çıkarmı herhangibi

Son düzenleme:

mustf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
mustafa yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık kimse cevap vericekmi lütfen 1gün geçti üstünden neredeyse

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey

mustf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
mustafa yiğit
hocam biraz daha duzenli yazarsaniz daha iyi olabilir.
Ornek
EKRAN KARTI -> *************
ISLEMCI -> ***************
seklinde/

onun disinda 3600 cok isiniyormus 5500 daha iyi olur 2kya buldum ama sadece edirne elden veririm dedi adam.
Biraz bakınca bende gördüm özür dilerim evet dağınık yazmışım pekiTüm yazdığım her şey uyumlu mu? ssd uyumlu mu? mesela veya ek PSU gerekirmi gerekirse kaç watt gerekir şuanki kasa yeterli olurmu ve işlemci ısınma olayı içinde ek işlemci soğutucu alsam olurmu çünkü arkadaşa sordum sadece tek modelde değil AMD de ısınma sorunu oluyor dedi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Biraz bakınca bende gördüm özür dilerim evet dağınık yazmışım pekiTüm yazdığım her şey uyumlu mu? ssd uyumlu mu? mesela veya ek PSU gerekirmi gerekirse kaç watt gerekir şuanki kasa yeterli olurmu ve işlemci ısınma olayı içinde ek işlemci soğutucu alsam olurmu çünkü arkadaşa sordum sadece tek modelde değil AMD de ısınma sorunu oluyor dedi

İlk olarak AMD de ısınma oluyor diye bişey yok artık bütün markaların ürünleri ısınıyor. 2. olarak o PSU yu önermem CoolerMaster Elite serisi sorunludur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar 2. el PC toplama kararı aldım ama uyumlulukta pek iyi değilim bana yardımcı olurmusunuz tüm sorularımı malzemelerin üstünde belirttim şimdiden teşekkürler

Kasa bizde evvelden beri vardı PSU belirticem yine ama içindeki PSU yetermi bilmiyorum

Birde başkabir sorum anakart m2 ssd destekliyormu desdeklemiyorsa ne yapmalıyım

Bendeki PSU yetermi yoksa bunumu alıyim

Ram Ler anakart ve işlemciyle uyumlu mu?

Anakart için sorunumu belirtmiştim ssd ile ilgili kısımda bide ekran kartı için uygunmu

İşlemci darboğaz yaparmı ve ramla uygunmu

Ekran kartı anakarta uyumlu mu? sıkıntı çıkarmı herhangibi

Sistem parçaları uyumlu, anakart m.2 desteklemiyor sata SSD bakın. Güç kaynağı yetmez farklı güç kaynağı bakın RX 580 var ise minimum iyi bir 550W lazım.

mustf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
mustafa yiğit
İlk olarak AMD de ısınma oluyor diye bişey yok artık bütün markaların ürünleri ısınıyor. 2. olarak o PSU yu önermem CoolerMaster Elite serisi sorunludur.

Sistem parçaları uyumlu, anakart m.2 desteklemiyor sata SSD bakın. Güç kaynağı yetmez farklı güç kaynağı bakın RX 580 var ise minimum iyi bir 550W lazım.
Anakrtda M2 destekleyen bı anakart bulabilirsiniz anlamıyorumda ben

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Anakrtda M2 destekleyen bı anakart bulabilirsiniz anlamıyorumda ben

B450 modelleri bakın bütçenize ve şehrinize uygun buraya atarsanız yine incelerim ben.

mustf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
mustafa yiğit

Ben buldum galiba bu desteklerim

Peki PSU bu olurmu

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

mustf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
mustafa yiğit
Bu ikisi olur evet.
Teşekürler çok yardımcı oldunuz zahmet olmazsa soru daha sorucakdım kasa uygunmu PSU üstde yenilerde altda felan veya başka bi sıkıntı olurmu bide işlemi soğutucu gerekirmi gerekirse biyerden t6 snowmani duymuşdum o olurmu olmazsa ne olur yani lazımsa

Teşekürler çok yardımcı oldunuz zahmet olmazsa soru daha sorucakdım kasa uygunmu PSU üstde yenilerde altda felan veya başka bi sıkıntı olurmu bide işlemi soğutucu gerekirmi gerekirse biyerden t6 snowmani duymuşdum o olurmu olmazsa ne olur yani lazımsa
Veya herhangibi PC ile ilgili sıkıntı olurmu parçalar sağlamsa o hariç

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Veya herhangibi PC ile ilgili sıkıntı olurmu parçalar sağlamsa o hariç

Kasanın yan kapağı açık şekilde rahat hava alcağı bir yere koyarsın sorun kalmaz, soğutucu için bütçen nedir ?

Hasan344

80+ Gold
Anakart M2 desteklemiyor hocam. Bence başka anakart bakın m2'den vazgeçmeyin.

Top Bottom