- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bitane daha yeni attım o olurmuAnakart M2 desteklemiyor hocam. Bence başka anakart bakın m2'den vazgeçmeyin.
Bitane daha yeni attım o olurmuAnakart M2 desteklemiyor hocam. Bence başka anakart bakın m2'den vazgeçmeyin.
500 600
Teşşekürler ama aklıma bir soru daha takıldı benim kasada fan btakma yeri yok ve hava akışıda iyi değil demişdiniz bide bütçe olursa kasa fanı alsam anakartda onun için uygunmudur yani güç kablosunu takmak için yani sizce nasıl olurDark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com
Teşşekürler ama aklıma bir soru daha takıldı benim kasada fan btakma yeri yok ve hava akışıda iyi değil demişdiniz bide bütçe olursa kasa fanı alsam anakartda onun için uygunmudur yani güç kablosunu takmak için yani sizce nasıl olur
Uyumlu.Bitane daha yeni attım o olurmu