Mertuyar55
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
Arkadaşlar 5.5k bandında bu ürünü buldum siz ne dersiniz alınır mı ?
Dünden beri bakıyorum 1050 yada 1650 li laptop göremedim güzel bir şey varsa link atarsan çok sevinirimSıfır 1050 laptoplar zaten bununla aynı fiyatta bu fiyata 1650 laptop alabilirsin biraz indirim kovala.
Dünden beri bakıyorum 1050 yada 1650 li laptop göremedim güzel bir şey varsa link atarsan çok sevinirim
bu paraya monitörlü masaüstü sistem al yada başka sıfırlara bak derimArkadaşlar 5.5k bandında bu ürünü buldum siz ne dersiniz alınır mı ?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Laptop arıyorum yanımda tasiyabilecegimbu paraya monitörlü masaüstü sistem al yada başka sıfırlara bak derim
Hocam 5250 TL ye bağladım bilgisayarı sizin dediğiniz cihaz la arasında bin TL fark. Var yinede alma mi diyorsunuz![]()
HP Pavilion Gaming 15-ec0012nt (8EY98EA) Notebook
HP Pavilion Gaming 15-ec0012nt (8EY98EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
2. el o para verilmez hocam bence almışken sıfır al diyorym. Yada masaüstü bak yanına 75 hz monitör al. o bütçeye 75 hz alınır bence. Yine bilgisayardan anlayan birinle bak derim o ikinci ele yana sen anlıyorsan.Laptop arıyorum yanımda tasiyabilecegim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 5250 TL ye bağladım bilgisayarı sizin dediğiniz cihaz la arasında bin TL fark. Var yinede alma mi diyorsunuz