ona yapıcak bişey yok maalesefbilgisayar-bilgisayar parçası
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok satılmıyor
sabır istiyor
ona yapıcak bişey yok maalesefbilgisayar-bilgisayar parçası
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok satılmıyor
olmuyor ya düşük teklif alıyorum ya da fake hesap vs..ona yapıcak bişey yok maalesef
sabır istiyor
İlanınızı favorilere ekleyenler varsa dikkatlerini cekmek icin fiyati 1 tl civari oynatin bildirim gidiyor o kișilere. Birde aciklama kismina detayli bilgilendirme yapin net fotograflar koyun insanlarin ilaniniza olan ilgisi artsin görsünler ki alici oraniniz artsin. Zamaninda bende cok parca sattim4ay oldu normalde 1haftada satış yapıyordum
hayır bu zamana kadar 25-27 arası ilan sattım ama artık olmuyorİlanınızı favorilere ekleyenler varsa dikkatlerini cekmek icin fiyati 1 TL civari oynatin bildirim gidiyor o kișilere. Birde aciklama kismina detayli bilgilendirme yapin net fotograflar koyun insanlarin ilaniniza olan ilgisi artsin görsünler ki alici oraniniz artsin. Zamaninda bende cok parca sattim
gayet makul olduğunu düşünüyorum 13favori var ama ciddi alıcı yok soran çok yoksaLetgo en hızlı satış yapılan platform deneyimlerime göre.
Buna rağmen satış yapamıyorsanız ya fiyatınız makul değil ya da açıklama ve fotoğraf kısmını göze çarpacak,makul şekilde düzenlememişsinidir.
Hocam ben bir bilgisayar satıyorum monitörlü ile monitörsüz fiyat ayrı. Sizce monitörlü fiyatı mı yazayım monitörsüz fiyatı mı?Letgo en hızlı satış yapılan platform deneyimlerime göre.
Buna rağmen satış yapamıyorsanız ya fiyatınız makul değil ya da açıklama ve fotoğraf kısmını göze çarpacak,makul şekilde düzenlememişsinidir.
ikiside ayrı olarak mevcutHocam ben bir bilgisayar satıyorum monitörlü ile monitörsüz fiyat ayrı. Sizce monitörlü fiyatı mı yazayım monitörsüz fiyatı mı?
İkisini de ayrı ayrı ilan yap koy.Hocam ben bir bilgisayar satıyorum monitörlü ile monitörsüz fiyat ayrı. Sizce monitörlü fiyatı mı yazayım monitörsüz fiyatı mı?
Özelden ilaninizi atarmisiniz merak ettimgayet makul olduğunu düşünüyorum 13favori var ama ciddi alıcı yok soran çok yoksa
koydum ztnİkisini de ayrı ayrı ilan yap koy.
Hocam allah razı olsun kaç gündür benim niye aklıma gelmedi bu, cidden aklıma gelmemişti hemen yapıyorum.İkisini de ayrı ayrı ilan yap koy.
Fiyatın makul olduğunu sizin düşmeniz bir ifade etmiyor malesef.gayet makul olduğunu düşünüyorum 13favori var ama ciddi alıcı yok soran çok yoksa