Neler Yeni

2.El Ekran Kartı Alınır Mı?

dogukank2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğukan Kara
Merhabalar, iyi akşamlar. Bilgisayar toplamak istiyorum, malum doların artışından dolayı 2.el işlemci, ekran kartı gibi parçalar göze hoş geliyor. Sizce garantisi bulunan RTX 2060 veya 2070 ekran kartı alınır mı? Sonuçta bir sıkıntısı varsa bile garantiye gönderme şansım var diye düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
MİNNİNG YAOILMADIĞINA EMİN OKLUMNURSA ALINABİLİR MİNİNG YAPILMIŞ KARTLARDAN UZAK DURUN

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Merhabalar, iyi akşamlar. Bilgisayar toplamak istiyorum, malum doların artışından dolayı 2.el işlemci, ekran kartı gibi parçalar göze hoş geliyor. Sizce garantisi bulunan RTX 2060 veya 2070 ekran kartı alınır mı? Sonuçta bir sıkıntısı varsa bile garantiye gönderme şansım var diye düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
tamam iyi hoş ama fiyatı ne?

MuerteMiguel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Abdurrahman
şu an sıfır kart almak saçma zaten millet Rtx 30 serisi için daha 2 yıl garantili olan kartlalrı satılıyor bence garantisi bitmemiş temiz ve uygun bir kart kesinlikle alınabilir.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
BEN
Örnek; 4900-5000 TL olan Gigabyte GeForce RTX2070 Super Windforce OC 3x 8G 8GB GDDR6 256 Bit ekran kartı ikinci el olarak 4000tl ye bulunabiliyor.
BENCE 1000 LİRA İÇİN O RİSKE DEĞMEZ
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl emin olunur
BU VİDEOYU İZLEYİN BİRDE ALIRKEN SATICININ ELİNDEN ALIRKEN BU TESTİ UYGULAM ESNASINDA KAPANMADAĞINA EMİN OLUN

Top Bottom