- Konu Sahibi Konu Sahibi
3060 ti alın derken? yani 3060 ti bakıyorum zaten sıfırmı demek istedinizGarantiye site bakmaz hocam yetkili servis bakar site iade gibi durumlara bakar.En iyisi siz 3060ti alın.
3060 ti alın derken? yani 3060 ti bakıyorum zaten sıfırmı demek istedinizGarantiye site bakmaz hocam yetkili servis bakar site iade gibi durumlara bakar.En iyisi siz 3060ti alın.
Konunun başından beri rx5700 ile 3060ti arasında hangisini alacağınızı sorduğunuzu sanıyorum yeni aydınlandımmaksimum bilgisayar diye bi sitedenmiş garantisi ben daha önce hiç duymadım. bir problem oluştururmu? siteler kendilerimi bakıyor yoksa turkiyedeki yetkili servisleremi gönderiyor urunu
birkac kiside daha görmustum bu olayı olmadıgına emin misiniz?Tabi efendim benim ki o tarihten önce sıfır almıştım kart kutusunda yatıyor az bişey kullandım kesin evde benden habersiz mining yapıyordur kart kendi kendine kutu içinde demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç bulaşma 2 yıl uzama saçmalığı yok muhtemelen o siteye girince ürünün yeni kayıt yapılmış diye garabtiyi yeni başlatmıştır normalde fatura tarihine göre oluyor alma uzak dur o satıcıdan
hynix bellek hangi markalarda oluyor? 1 ay mining yapılmış palit 3060 ti almayı dusunuyorum varmıdır bi sıkıntıkonuda o kadar çok yanlış eksik bilgi varki;
extended garanti olayları türkiyede geçmez
lhr li olması mining yapılmayacğaı anlamına gelmez, lhr olan kart ile olmayan kartada miningde aynı yük biniyor.
sonra lhr kilidi kırılmadı denmiş hayır %100 kırıldı
bellekler hynix ise bozulmaya çok müsait daha önce ekran kartını ele almamış kişiler +3000 mem vererek kullandı şu an tamirciler 3060 ti hynix dolu hepsi tek tek bozuluyor
mining yapılıp yapılmadığını anlayamazsın ama elden görmeden 2. el kart alınmaz, iiçi açılıp açılmadıgı bios atılmış mı vs. kontrol edilmesi gerekiyor
20 yıl extreme oc ve son 2 yıldır mining yapan biri olarak bunları bil
Boş yapma bişey bildiğini sanıp konuşan veled."LHR aşılabilir bir şey mi? LHR'lı olması demek kesinlikle mining yapılmadıgı anlamına gelir mi?"
Şu soruyu soruyorsan donanım hakkında hiçbir bilgin yok demektir, tavsiyem 2. el ekran kartı alma her türlü sana mining kartını kakalayacaklar.
Sana tek tavsiyem 15 eylül 2022 den önce fatura tarihli alınan tüm ekran kartlarını mining yapılmış ve tamir görmüş olduğunu bilerek al.
hynix bellek hangi markalarda oluyor? 1 ay mining yapılmış palit 3060 ti almayı dusunuyorum varmıdır bi sıkıntıf
klasik yalanlar, 1 aylık mining yapıldıgını nereden biliyorsun bunu anlama yolu yok, fatura tarihini soracan o tarihten beri mining yapıldığını kabul ederek alacanhynix bellek hangi markalarda oluyor? 1 ay mining yapılmış palit 3060 ti almayı dusunuyorum varmıdır bi sıkıntı