2. EL Ekran Kartı Arıyorum

İntel almak hiç istemiyorum. Teşekkürler önerin için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. El ekran kartı alırken mining yapılmış mı yapılmamış mı nasıl anlayabilirim?
4k ya temiz miningsiz garantili alacağın en iyi karttır. Yazılan kartlar temizi pahalı , miningliler ucuz

Orada satan adama güvenmekten başka çaren yok mining yapılsa bile kısa süreli yapıldıysa (4-5 ay) çok sorun yaratmaz. Stoklu ilanlara da dikkat et mağaza vs. değilse mining olabilir
Vallaha bi tane mağaza satıyo. Hiç de emin olamadım.

Hocam rx5700xt 6600 den daha performanslı 5700xt daha mantıklı değil mi?

Yani almışken bi tık daha iyisini almak istedim açıkçası. MSİ MECH modeli cok mu ısınıyor. Isınması bana ne kaybettirir?
Yapılan işleme, oynanan oyuna göre pc reboot atıyor çok ısındıkça. Daha bir de 2. el diye termal pedi de değişmemiştir daha çok ısınır. Bulaşma hocam.

Yapılan işleme, oynanan oyuna göre pc reboot atıyor çok ısındıkça. Daha bir de 2. el diye termal pedi de değişmemiştir daha çok ısınır. Bulaşma hocam.
Ne öneririsiniz peki 5000TL ye? 5600XT nin üstüne çıkamaz mıyım bu fiyata?

Mesela 1080Tİ desem şov mu olur?

rx6600 al sorunsuz alettir genelde

Gereksiz güç tüketimi derim rx6600 al 5500₺ ye 5700xt asla alınmaz cayır cayır 200w TDP evi yakıyor.
NİTRO Plus aldım. 5700XT. Yük altında 65i geçmedi. Termal pedleri veya macunu da değişmemiş. Garanti kağıtları hala üstünde. Ben memnun gibiyim şimdilik.

rx6600 al sorunsuz alettir genelde
Aynı fiyata nitro plus 5700xt veya pulse rx6600 vardı 5700xt tercih ettim.

NİTRO Plus aldım. 5700XT. Yük altında 65i geçmedi. Termal pedleri veya macunu da değişmemiş. Garanti kağıtları hala üstünde. Ben memnun gibiyim şimdilik.

Aynı fiyata nitro plus 5700xt veya pulse rx6600 vardı 5700xt tercih ettim.
Hayırlı olsun çok zor 65 derece yükde hocam garanti etiketini bakım yapıp tekrar yapıştırmiş olabilirler basit bir işlem. Ben yeni macun değiştirdim 65 zar zor gördü.

Geri