Neler Yeni

2. El ekran kartı mantıklı mı?

mumya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Boncuk
Ekran kartı hariç parçaları 0 aldıktan sonra, temiz vi ekran kartı denk getirirsem 2. El almak Mantıklı olur mu?
Pc fiyatlarına baktıkça pc alma hevesim kaçıyor, en azından ekran kartını bir şekilde çözebilir miyim?
Bir de eğer 2. El ekran kartı mantıklıysa bu ekran kartının temiz durumda olup olmadığını kontrol edecek bir program önerir misiniz. Teşekkürler o7

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bende önce pc toplayıp bi süre apu kullandım bütçe olunca 2.el ekran kartı almıştım hala kullanıyorum

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Ekran kartı hariç parçaları 0 aldıktan sonra, temiz vi ekran kartı denk getirirsem 2. El almak Mantıklı olur mu?
Pc fiyatlarına baktıkça pc alma hevesim kaçıyor, en azından ekran kartını bir şekilde çözebilir miyim?
Bir de eğer 2. El ekran kartı mantıklıysa bu ekran kartının temiz durumda olup olmadığını kontrol edecek bir program önerir misiniz. Teşekkürler o7
mantıklı furmark 3dmark gib uygulamalardan test yapabilirsinz

mumya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Boncuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vakit ayırdığınız için Teşekkürler, kafamı kurcalayan bir durumdu ve kafam pek basmadığı için son çare buraya yazdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Oğuzhan
Vakit ayırdığınız için Teşekkürler, kafamı kurcalayan bir durumdu ve kafam pek basmadığı için son çare buraya yazdım.
Ekran kartında mining olmamasına dikkat et ya satıcıya güveniceksin yada 2022 Eylül ayından sonra faturalanmış ekran kartlarını seçiceksin öyle bam güm fiyatı güzel bulup alma

mumya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Boncuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartında mining olmamasına dikkat et ya satıcıya güveniceksin yada 2022 Eylül ayından sonra faturalanmış ekran kartlarını seçiceksin öyle bam güm fiyatı güzel bulup alma
Mantıklı bir konu, teşekkürler, ona da dikkat ederim. Güveneceğim biri olsa zaten gider hemen alırım ama kimseye güven olmaz.

Top Bottom