Çözüldü✓ 2. El ekran kartı mantıklı mı?

mumya

80+
Reaksiyon skoru
5
Ekran kartı hariç parçaları 0 aldıktan sonra, temiz vi ekran kartı denk getirirsem 2. El almak Mantıklı olur mu?
Pc fiyatlarına baktıkça pc alma hevesim kaçıyor, en azından ekran kartını bir şekilde çözebilir miyim?
Bir de eğer 2. El ekran kartı mantıklıysa bu ekran kartının temiz durumda olup olmadığını kontrol edecek bir program önerir misiniz. Teşekkürler o7

bende önce pc toplayıp bi süre apu kullandım bütçe olunca 2.el ekran kartı almıştım hala kullanıyorum

Ekran kartı hariç parçaları 0 aldıktan sonra, temiz vi ekran kartı denk getirirsem 2. El almak Mantıklı olur mu?
Pc fiyatlarına baktıkça pc alma hevesim kaçıyor, en azından ekran kartını bir şekilde çözebilir miyim?
Bir de eğer 2. El ekran kartı mantıklıysa bu ekran kartının temiz durumda olup olmadığını kontrol edecek bir program önerir misiniz. Teşekkürler o7
mantıklı furmark 3dmark gib uygulamalardan test yapabilirsinz

Vakit ayırdığınız için Teşekkürler, kafamı kurcalayan bir durumdu ve kafam pek basmadığı için son çare buraya yazdım.

Vakit ayırdığınız için Teşekkürler, kafamı kurcalayan bir durumdu ve kafam pek basmadığı için son çare buraya yazdım.
Ekran kartında mining olmamasına dikkat et ya satıcıya güveniceksin yada 2022 Eylül ayından sonra faturalanmış ekran kartlarını seçiceksin öyle bam güm fiyatı güzel bulup alma

Ekran kartında mining olmamasına dikkat et ya satıcıya güveniceksin yada 2022 Eylül ayından sonra faturalanmış ekran kartlarını seçiceksin öyle bam güm fiyatı güzel bulup alma
Mantıklı bir konu, teşekkürler, ona da dikkat ederim. Güveneceğim biri olsa zaten gider hemen alırım ama kimseye güven olmaz.

hocam eylülden sonra faturalanmış olauı ne alaka acaba bilmediğimden soruyorum bende 2.el alacağım

Ekran kartı hariç bütün sistemi sıfır aldım, gayet mantıklı ,sıfırı 25k ya gelicek sistemin daha iyisini 20k ya maalettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

almadan önce furkmark, 3dmark, OOCT, testlerinden bir iki tanesini isteyebilirisn birde çalışırken detaylı bir video istersin daha sonra buluştuğunda kartın üstünde korozyon vs fiziksel bir hasar varmı kontrol edersin

dostum 5600g normal 5600e göre nasıl sence apu sistem alıp sonradan ekran kartı alsam sen gibi çok performans etkiliyormu.
önbellek farkı var aralarında fps farkı oluyor

Geri