Neler Yeni

2. El Ekran Kartı Testi

treplex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yunus
Öncelikle okuduğunuz için teşekkürler ikinci el kart almak istiyorum ve Gtx 960 buldum bir adet almayı düşünüyorum
linki : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...rix-gtx-960-2-gb-ekran-karti-1013393181/detay
fakat Arkasındaki güvenlik etiketi yok (normalde 4 vidadan bir tanesindeki güvenlik bandrollü oluyor) fotoğraftada göreceğiniz üzere bir adet vida beyaz yani almak istiyorum fakat bozuk çıksın istemiyorum almadan önce test edeceğim ama aldıktan sonra elimde patlama ihtimali var mı ?
Adam sadece termal macunu değiştirdim diyor ondan dolayı orası açık diyor ama kart tamir görmüş olabilecek olması beni korkutuyor.
Nasıl test etsem eve geldiğimde elimde patlamaz ?

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,747
İsim
Yavuz
Testi bilmiyorum ama mecbur macunu değiştirmek için söküyorsun.

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Öncelikle okuduğunuz için teşekkürler ikinci el kart almak istiyorum ve Gtx 960 buldum bir adet almayı düşünüyorum
linki : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...rix-gtx-960-2-gb-ekran-karti-1013393181/detay
fakat Arkasındaki güvenlik etiketi yok (normalde 4 vidadan bir tanesindeki güvenlik bandrollü oluyor) fotoğraftada göreceğiniz üzere bir adet vida beyaz yani almak istiyorum fakat bozuk çıksın istemiyorum almadan önce test edeceğim ama aldıktan sonra elimde patlama ihtimali var mı ?
Adam sadece termal macunu değiştirdim diyor ondan dolayı orası açık diyor ama kart tamir görmüş olabilecek olması beni korkutuyor.
Satıcıdan 15-20 dk lık furmark test videosu isteyin, sıcaklık değerleri 75° geçmiyorsa kafidir tabi testi yapmadan önce hangi macunla yenilediğinide öğrenin.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Öncelikle adamın sisteminde kendin birebir gidip testini yapmalısın bende çok fazla ikinci el PC bileşenleri sattım gelin test edin görün alın diyorum sonradan basım ağrımasın diye sende git bak gör öyle al ne malûm aticagi testi ona ait olduğu böyle şeyler çok var

Can...

80+ Platinum
Hocam mümkünse kendiniz test edin furmak yetmiyor sadece. occt testin 3d ve vram testlerini keisn yapın en az 7 dk olacak şekilde 10 olursa daha iyi olur o yüzden bir kart elimde kalıyordu muhtemelen satıcı biliyordu 200 tl kırarak geri iade aldı kulağını çok çınlattim olan bizim 200e oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,159
Üyeler
166,700
Son üye
Necdet Bahadır Çapkın
Top Bottom