Neler Yeni

2. el Ekran kartına mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlarız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Baki Ç
Arkadaşlar merhaba , ikinci el bir sistem almayı düşünüyorum lakin ekran kartına takıldım. Ocak ayında sıfır olarak alınmış Sapphire RX 580 4gb Nitro + ekran kartı var. Bu kartla mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlayabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Baki Ç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sıkıntı olmaz normal değerlerde mining yaptıysa kişi. Sıcaklık çok yüksek değilse, overclock zarar vermediyse al
Tv ye takıp stres testi yaptım 76 dereceyi gördü dedi ama ne kadar doğru bilemem.
Ekran kartını test ederken nelere dikkat etmeliyim ? Furmark ile mi test etmeliyim ?

slayerzs34

80+ Bronze
Tv ye takıp stres testi yaptım 76 dereceyi gördü dedi ama ne kadar doğru bilemem.
Ekran kartını test ederken nelere dikkat etmeliyim ? Furmark ile mi test etmeliyim ?
Oluuuur bir çok test programı var hepsi de ise görür bilinen test programları yani. 80 dereceyi geçmiyorsa iyidir bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Emre
Fan kendinden geçmiş gibi dönmüyorsa, görsel ve işitsel bir anormallik yoksa stres testi yapabilirsin(imkanın varsa) . Kart fazla yorulmadıysa sorun olacağını sanmam. Ocak ayında alınmış diyorsun. Miningte yapılsa fiyatı iyiyse alınabilir. Tarihinden kesin emin değilsen mining yapılan modellerden uzak dur derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Baki Ç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fan kendinden geçmiş gibi dönmüyorsa, görsel ve işitsel bir anormallik yoksa stres testi yapabilirsin(imkanın varsa) . Kart fazla yorulmadıysa sorun olacağını sanmam. Ocak ayında alınmış diyorsun. Miningte yapılsa fiyatı iyiyse alınabilir. Tarihinden kesin emin değilsen mining yapılan modellerden uzak dur derim.
Faturası varmış hocam

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Arkadaşlar merhaba , ikinci el bir sistem almayı düşünüyorum lakin ekran kartına takıldım. Ocak ayında sıfır olarak alınmış Sapphire RX 580 4gb Nitro + ekran kartı var. Bu kartla mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlayabilirim?
Anlayamaz sın. Zaten 4 gb kart ile eth olmuyor. Başka coin kazdı ise bilmem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,179
Üyeler
161,963
Son üye