Neler Yeni

İkinci El G29 mu Yoksa Sıfır V902 mi?

NordaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Can inan
Merhabalar değerli forum üyeleri. Yakın zamanda direksiyon seti almayı düşünüyorum. Arada bir ETS oynayacağım genel olarak gram turismo ve nascar oynuyorum o yüzden otomatik olması daha iyi olur ama ETS oynadığım zamanda vites lazım olur. Aklımda 4 model var

2. El g29
2. El g920
Sıfır v902
Sıfır thruthmaster t80 Ferrari

Sizce hangisini almalıyım, ağırlıklı yarış oyunları oynayacağım.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mert ash
2. el g29 al geç kanka zaten çok kullanılan aletler değil ikinci elde kolay satarsın logitechden şaşma

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
31,992
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Kesinlikle ikinci el G29 veya G920 öneririm. V902'yi asla ve asla önermiyorum, paranı çöpe atmakla aynı şey olur. T80'i de V902 kadar olmasa da tavsiye etmiyorum, dönüş açısı çok az.

Yalnız anladığım kadarıyla Gran Turismo için Playstation'da da kullanacaksın. Dolayısıyla G29 alman çok daha mantıklı olur çünkü bildiğim kadarıyla G920 Playstation ile uyumlu değil. Direksiyonun üzerinde Xbox logosu var.

Bütçen yeterse ikinci el Thrustmaster T300 çok daha iyi olur. 13.000 TL bandında bulunabiliyor. Ben Rampage V900-S, Logitech Momo, Logitech Driving Force GT, Logitech G27, Logitech G29, Thrustmaster T150 gibi bir sürü direksiyon seti kullandım. Şu anda da hali hazırda T300 kullanıyorum. Ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim, T300 kullandıktan sonra G27-G29 dahil tüm setler oyuncak gibi gelmeye başladı. T300 çift kayışlı sistem olması sebebiyle çok daha pürüzsüz bir hissiyat veriyor ve gerçeğe çok daha yakın. Ancak bütçe yetmezse G29 da parasını fazlasıyla hak eden bir ürün, üzmeyecektir.

NordaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Can inan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle ikinci el G29 veya G920 öneririm. V902'yi asla ve asla önermiyorum, paranı çöpe atmakla aynı şey olur. T80'i de V902 kadar olmasa da tavsiye etmiyorum, dönüş açısı çok az.

Yalnız anladığım kadarıyla Gran Turismo için Playstation'da da kullanacaksın. Dolayısıyla G29 alman çok daha mantıklı olur çünkü bildiğim kadarıyla G920 Playstation ile uyumlu değil. Direksiyonun üzerinde Xbox logosu var.

Bütçen yeterse ikinci el Thrustmaster T300 çok daha iyi olur. 13.000 TL bandında bulunabiliyor. Ben Rampage V900-S, Logitech Momo, Logitech Driving Force GT, Logitech G27, Logitech G29, Thrustmaster T150 gibi bir sürü direksiyon seti kullandım. Şu anda da hali hazırda T300 kullanıyorum. Ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim, T300 kullandıktan sonra G27-G29 dahil tüm setler oyuncak gibi gelmeye başladı. T300 çift kayışlı sistem olması sebebiyle çok daha pürüzsüz bir hissiyat veriyor ve gerçeğe çok daha yakın. Ancak bütçe yetmezse G29 da parasını fazlasıyla hak eden bir ürün, üzmeyecektir.
İlk direksiyon setim olacak ve 2. El temiz g29 direksiyonlar 7k bandına bulunuyor. Gran turismo oynayacağım demiştim fakat PC de yokmuş bunu bilmiyordum. Direksiyonu PC de kullanacağım ama çoğunlukla yarış oyunları için. Nascar, asetto Corsa ve nadirende olsa ets oynamayı düşünüyorum g29 ile g920 arasında öyle kaide almaya değecek bir fark varmı acaba hocam. Ona göre seçimimi yapayım.
PC de kullanacağım

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
31,992
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
İlk direksiyon setim olacak ve 2. El temiz g29 direksiyonlar 7k bandına bulunuyor. Gran turismo oynayacağım demiştim fakat PC de yokmuş bunu bilmiyordum. Direksiyonu PC de kullanacağım ama çoğunlukla yarış oyunları için. Nascar, asetto Corsa ve nadirende olsa ets oynamayı düşünüyorum g29 ile g920 arasında öyle kaide almaya değecek bir fark varmı acaba hocam. Ona göre seçimimi yapayım.
PC de kullanacağım
G29 alman daha iyi olur. Daha fazla özelleştirilebilir tuşu var. Ayrıca üzerinde aracın devrini gösteren bir led de mevcut. Zaten iç aksam olarak bir farkları yok diye biliyorum.

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Deniz Ayaz Ocak
2 el t150 al geç g29 g920 2 side pick tork daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular