2.El gtx 1080 8gb aldım h.o /g.o ?

Umut.

80+
Reaksiyon skoru
9
2.el olarak Asus rog strix 1080 8GB aldım kartın ısınması benim için sorun işlemcimde sıcak çalışıyor çünkü bu yüzden 3.fanlı olan modelini tercih ettim
aldığım arkadaş minning yapmadığını ve pubg tarzı oyunlarda kullanıldığını, ilk sahibi olduğunu söyledi. Aldım ve biraz kullandım, gayet tatminkar ve sıcaklıklar rdr2 yüksek grafik 1080P'de fps değerleri iyidi ve 3 saatlik sonunda max 72 derece olduğunu gördüm fanlar otomatik çalışıyordu %50 felandı. Darboğaz olmadı, oyunda hiç drop yemedim.

sıcaklığı yavaş yavaş arttı 72 ilerisini görmedi sonradan da 70e sabitledi 1 saat boyunca kendini.

Aldığım ürünün fiyatı : 4500 TL

sizce nasıl gerçekten f/p mı yoksa G.o mu

2.el olarak Asus rog strix 1080 8GB aldım kartın ısınması benim için sorun işlemcimde sıcak çalışıyor çünkü bu yüzden 3.fanlı olan modelini tercih ettim
aldığım arkadaş minning yapmadığını ve PUBG tarzı oyunlarda kullanıldığını, ilk sahibi olduğunu söyledi. Aldım ve biraz kullandım, gayet tatminkar ve sıcaklıklar rdr2 yüksek grafik 1080P'de fps değerleri iyidi ve 3 saatlik sonunda max 72 derece olduğunu gördüm fanlar otomatik çalışıyordu %50 felandı. Darboğaz olmadı, oyunda hiç drop yemedim.

sıcaklığı yavaş yavaş arttı 72 ilerisini görmedi sonradan da 70e sabitledi 1 saat boyunca kendini.

4900 e falan2. el 2060 lar vardı onları alaydın keşke daha uzun götürürlerdi

Bu ekonomide kabul edilebilir fiyat bence hayırlı olsun diyelim

4900 e falan2. el 2060 lar vardı onları alaydın keşke daha uzun götürürlerdi
gtx 660 bile kullandım hiçbir kart elimde kalmadı bugüne kadar sanmıyorum bir sorun oluşturacağını, 2060'da tercih edilebilirdi ama minningli 2060lar bile 6kdan aşşağı değil dostum keşke 4900e olsaydı en azından Ankara'da yok.

gtx 660 bile kullandım hiçbir kart elimde kalmadı bugüne kadar sanmıyorum bir sorun oluşturacağını, 2060'da tercih edilebilirdi ama minningli 2060lar bile 6kdan aşşağı değil dostum keşke 4900e olsaydı en azından Ankara'da yok.
neyse h.o bari

1080 güzel kart h.o

aldığım arkadaş minning yapmadığını ve PUBG tarzı oyunlarda kullanıldığını, ilk sahibi olduğunu söyledi. Aldım ve biraz kullandım, gayet tatminkar ve sıcaklıklar rdr2 yüksek grafik 1080P'de fps değerleri iyidi ve 3 saatlik sonunda max 72 derece olduğunu gördüm fanlar otomatik çalışıyordu %50 felandı. Darboğaz olmadı, oyunda hiç drop yemedim.

Hayırlı olsun

Biraz daha ekleyip rx 6600 alsaydınız keşke ama herkes bi anda 1000 tl çıkaramıyor maalesef yapacak bir şey yok hayırlı olsun :)

Geri