Neler Yeni

Çözüldü✓ 2.el Gtx 1660 süper test sonuçları ve minik fan kusuru

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
Dostlar iş yerinde açmadan eve getirdim ve açtım kartı bakalım gözüme bir şeyler çarptı benim sizlerin de çarpacak mı ,
Not: Konuyu pc den açtım görselleri telefondan atcam 2 dk içinde

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
EDİT: Ekledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

GELDİĞĞĞĞ teknik aksaklık oldu da

ben söyleyeyim şu iç kısımda tozlu alan sankı su gelmişte kurumuş gibi bir toz izi ben mi yanlış anladım bilmiyorum
birde arka vidanın tekinde hafif pir pas sanırım

@Yvşlagaçtanealıyon @SadeceBirisi. @Mehmet Yılmaz

EKLEMEM GEREKİRSE YAKINDAN BAKTIĞIMDA GERÇEKTEN DE VİDALARDA GRAM İZ YOK

Ekler

• IMG_1883.jpeg
    IMG_1883.jpeg
    125.2 KB · Hit: 96
  • IMG_1899.jpeg
    IMG_1899.jpeg
    905.5 KB · Hit: 100
  • IMG_1898.jpeg
    IMG_1898.jpeg
    313.4 KB · Hit: 95
  • IMG_1897.jpeg
    IMG_1897.jpeg
    1.5 MB · Hit: 90
  • IMG_1894.jpeg
    IMG_1894.jpeg
    258.6 KB · Hit: 86
  • IMG_1895.jpeg
    IMG_1895.jpeg
    2.1 MB · Hit: 80
  • IMG_1880.jpeg
    IMG_1880.jpeg
    2.9 MB · Hit: 79
  • IMG_1881.jpeg
    IMG_1881.jpeg
    1.6 MB · Hit: 69
  • IMG_1879.jpeg
    IMG_1879.jpeg
    2.6 MB · Hit: 65
  • IMG_1878.jpeg
    IMG_1878.jpeg
    2.6 MB · Hit: 56
  • IMG_1877.jpeg
    IMG_1877.jpeg
    3.4 MB · Hit: 88
Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
EDİT: Ekledim

GELDİĞĞĞĞ teknik aksaklık oldu da

ben söyleyeyim şu iç kısımda tozlu alan sankı su gelmişte kurumuş gibi bir toz izi ben mi yanlış anladım bilmiyorum
birde arka vidanın tekinde hafif pir pas sanırım

@Yvşlagaçtanealıyon @SadeceBirisi. @Mehmet Yılmaz

EKLEMEM GEREKİRSE YAKINDAN BAKTIĞIMDA GERÇEKTEN DE VİDALARDA GRAM İZ YOK
Reis gerçekten 1 tane vida izi göremedim bende ısı testini yap bakalım ne olacak ?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
Reis gerçekten 1 tane vida izi göremedim bende ısı testini yap bakalım ne olacak ?
TAMAMDIR geçerse direkt söküp bakım yaparım adamın dediği gibi bence kart ama şu arka iç kısımdaki toz yeri garip geldi mi sana sanki su gelmişte kurumuş gibi değil mi bu arada kardeşin sisteme takcam benimkine sök tak uğraşamam birde Ekran kartı AMD naz yapmasın sonra sürekli format atıyorum söküp başka kart takarssam

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
TAMAMDIR geçerse direkt söküp bakım yaparım adamın dediği gibi bence kart ama şu arka iç kısımdaki toz yeri garip geldi mi sana sanki su gelmişte kurumuş gibi değil mi bu arada kardeşin sisteme takcam benimkine sök tak uğraşamam birde Ekran kartı AMD naz yapmasın sonra sürekli format atıyorum söküp başka kart takarssam
Ben senin yerinde olsam ısınıyorsa bile kendim açar yada servisine bakım yaptırırdım çünkü içi açılmamış kart bulmak zorlaştı iyice ve bu kartlar artık güncelliğini yitiren kartlar bulmuşken açılmamış kart iade etme bence ısınsa bile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
Ben senin yerinde olsam ısınıyorsa bile kendim açar yada servisine bakım yaptırırdım çünkü içi açılmamış kart bulmak zorlaştı iyice ve bu kartlar artık güncelliğini yitiren kartlar bulmuşken açılmamış kart iade etme bence ısınsa bile
yani mantıklı hacı 2700e geldi bana aslına bakarsan güvendeyi saymazsan sayarsan 3024 etiketli evga var 3150 yaparım dedi 3400 e gelecek çokta gereği yok gibi çünkü bunun da komisyonu gidince çok para vermiş olcam saçmalık olur başta yapsam 400 tl farkı versem sorun yoktuda şimdi iade edersem 324 tl gidecek birde tekrar 400 tl komisyon vercem saçmalık olur bakalım beni kasayı kaldırıp kenara koycam testi geçsin ütopik ısılar olmaz ise kardeşin sistem ile akşama kadar oyunların belini kırcam

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
yani mantıklı hacı 2700e geldi bana aslına bakarsan güvendeyi saymazsan sayarsan 3024 etiketli evga var 3150 yaparım dedi 3400 e gelecek çokta gereği yok gibi çünkü bunun da komisyonu gidince çok para vermiş olcam saçmalık olur başta yapsam 400 tl farkı versem sorun yoktuda şimdi iade edersem 324 tl gidecek birde tekrar 400 tl komisyon vercem saçmalık olur bakalım beni kasayı kaldırıp kenara koycam testi geçsin ütopik ısılar olmaz ise kardeşin sistem ile akşama kadar oyunların belini kırcam
Reis tekrardan para vereceksin de 3. kart satın alınacakta bence uğraşma açılmamış besbelli ver servise yenilesinler macununu bir dene bakalım

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
Reis tekrardan para vereceksin de 3. kart satın alınacakta bence uğraşma açılmamış besbelli ver servise yenilesinler macununu bir dene bakalım
ben çözerim bakımı salla servisi :D alırım termal padlerini macunu şimdilik mx4 atarım birde servise mi kaçsın paracıklarım :D

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan

ziraidon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hüseyin erdogan
Geçmiş olsun o şüphelendiğin yer kart nemli yerde kaldığından muhtemelen çamur gibi olmuş umarım sorunsuzdur bize geliyor nemli yerde kalıp sonrasında arızalanan kartlar 1k ya yakın para alıyoruz

Geçmiş olsun o şüphelendiğin yer kart nemli yerde kaldığından muhtemelen çamur gibi olmuş umarım sorunsuzdur bize geliyor nemli yerde kalıp sonrasında arızalanan kartlar 1k ya yakın para alıyoruz
Ve nası birinden aldın bilmiyorum ama o vidaları sıfır izle açmak çok kolay açılmış da olabilir güvenlik etiketi yok en azından ben görmedim

Keşke rx580 alsaydın tertemiz sorunsuz mis gibi

Top Bottom