Volkan:/
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,174
- İsim
- Volkan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
580 ler mi sorunsuz bunun mining olma ihtimalinden daha yüksek o kartta minig olma ihtimaliGeçmiş olsun o şüphelendiğin yer kart nemli yerde kaldığından muhtemelen çamur gibi olmuş umarım sorunsuzdur bize geliyor nemli yerde kalıp sonrasında arızalanan kartlar 1k ya yakın para alıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve nası birinden aldın bilmiyorum ama o vidaları sıfır izle açmak çok kolay açılmış da olabilir güvenlik etiketi yok en azından ben görmedim
Keşke rx580 alsaydın tertemiz sorunsuz mis gibi
nemli ortam olsa her yer korozyon olur gram korozyon yok ilanlarında 1200 watt 2 adet psu ve 850 watt bir psu vardı adamın sordum mining yapıldı mı diye hayır dedi 4 adet 3090 ile yaptım 3060 850 watt ta sistemimden çıktı dedi pek emin olamadım ama bu modelin hepsinde etiket yok bilginiz olsunGeçmiş olsun o şüphelendiğin yer kart nemli yerde kaldığından muhtemelen çamur gibi olmuş umarım sorunsuzdur bize geliyor nemli yerde kalıp sonrasında arızalanan kartlar 1k ya yakın para alıyoruz
Ve nası birinden aldın bilmiyorum ama o vidaları sıfır izle açmak çok kolay açılmış da olabilir güvenlik etiketi yok en azından ben görmedim
Keşke rx580 alsaydın tertemiz sorunsuz mis gibi