Param güvende ile bakın hocamİnternetten güvenmiyorum fazla baktım biraz ama yakınımda alabiliceğim bu var sadece
4500e rx 6600 alabilirsin 1660super den cok daha iyi bir kart hem saf güç olsun hem vrami 8 gb, üstelik nvidia 1000 serisi kartlara destek vermeyi bırakacak çok yanlıs bi karar bence o paraya 1660s almakİmzamda sistemim yazıyor bu sisteme bu ekran kartı gider mi şuanlık düşük bir şey alıp sonrasında 0dan güçlü bir sistem yapmayı düşünüyorum (yakınımda elden alıcam fiyatını 4500 dedi düşürmeye çalışıcam)
Yakınımda elden alabiliceğim bu var sadece ve dediğiniz diğer konuyuda açar mısınız ne olucak yani ekran kartı çalışmayı mı bırakıcak ve daha önce duymamıştım destek kesileceğini nezaman kesilecek?4500e rx 6600 alabilirsin 1660super den cok daha iyi bir kart hem saf güç olsun hem vrami 8 gb, üstelik nvidia 1000 serisi kartlara destek vermeyi bırakacak çok yanlıs bi karar bence o paraya 1660s almak
Ben de instada webteknonun 14 şubat tarihinde attığı videoda görmüştüm, bir süre daha güncelleme almaya devam edecek sonra almayacak diyorduYakınımda elden alabiliceğim bu var sadece ve dediğiniz diğer konuyuda açar mısınız ne olucak yani ekran kartı çalışmayı mı bırakıcak ve daha önce duymamıştım destek kesileceğini nezaman kesilecek?