Arkadaşlar resimdeki ürünü 1800tlye anlaştım yarın param güvende ile alıcam sizce alınır mı
Hocam elden alabilme şansınız varsa iyi olur bu fiyata bedava gibi bir şey işin içinde bir kıl çıkmasın?
Hocam alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Furmark sonucu bu şekildeymiş normal mi
Zaten param güvende ile alıcam sıkıntı çikarsa iade ederim diye düşünüyorum
Düz 1650 için normal fiyat bence. Düşük kalıyor artık.Hocam elden alabilme şansınız varsa iyi olur bu fiyata bedava gibi bir şey işin içinde bir kıl çıkmasın?
Düz 1650 için normal fiyat bence. Düşük kalıyor artık.
şuan başka ekran kartı kullanıyomuş ondan atamam dedi ben de üstelemedim ama fotoğrafta var test sonucuFurmark üzerinden videosunu isteyin ilk başta 10 dakika açık kalsın sonra video iste o zaman daha iyi anlaşılır sıcaklığa dikkat edin
bulamadım başka uygun fiyataHocam 1060 6 gb alması daha mantıklı değil mi 2 bin TL civarında bulabilir kartı ve daha iyi bir performansı var
gt1030 dan geçicem hocam ilaç gibi gelecek banaDüz 1650 için normal fiyat bence. Düşük kalıyor artık.
şuan başka ekran kartı kullanıyomuş ondan atamam dedi ben de üstelemedim ama fotoğrafta var test sonucu
bulamadım başka uygun fiyata
gt1030 dan geçicem hocam ilaç gibi gelecek bana
Aynı fiyata 1060 da buldum ama bilemedim ya gönlümden 1650 geçiyoTabi hocam bende gtx 750 Tİ'den geçtim yeni bir sisteme anakart,işlemci,ram ve psu değişti ilaç gibi geldi dediğiniz gibi istediğim oyunu yüksek ve orta ayarlar karışık +60 fps üzeri oynayabiliyorum bulabilirseniz 1060 6 gb bakın 40 fps yerine 60 fps alırsınız
yinede daha iyi 1650 den1060 daha eski değil mi
Hocam 2 farklı seçeneğim var biri msi gaming x diğeri de innno3d ikisi aynı para ama ikisi de gddr5 maalesef gddr6 olanı bulamadımHocam bu fiyata alınır bi kart bence. Ama Gddr6 bellekli olanı bulursanız bir de asus tuf bulup çekirdeğe 120mhz belleğe 400mhz frekans verdiğinizde 1060 kafasında bi kart oluyor. Şahsen ben yaptım.
1650de gddr6 vs gddr5 arasında videoda da görüldüğü üzere hatırı sayılır bir fark var