Neler Yeni

2. el güvenli alışveriş

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
merhaba rx 6600 ve r5 3600'lü bir sistem topladım 2. elden PARÇA PARÇA şeklinde ucuz da geldi ama ilanların hiçbiri şehrimde değil ve param güvende ücretini ödemek istemiyorum. dolap'ı duydum fakat onda da iade edemiyormuşuz. nasıl yapacağım paran güvende ücretini ödemek zorundamıyım veya param güvende olmadan kargoyla gönderecekse bunu nasıl güvenilir hale getirebilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
merhaba rx 6600 ve r5 3600'lü bir sistem topladım 2. elden PARÇA PARÇA şeklinde ucuz da geldi ama ilanların hiçbiri şehrimde değil ve param güvende ücretini ödemek istemiyorum. dolap'ı duydum fakat onda da iade edemiyormuşuz. nasıl yapacağım paran güvende ücretini ödemek zorundamıyım veya param güvende olmadan kargoyla gönderecekse bunu nasıl güvenilir hale getirebilirim ?
facebook vs yerlerde 2 el satış yerleri oluyor oralardan referanslı kişilerden almaya çalışabilirsin veya aracı bulabilirsin ki bu biraz zor yada şehrindeki kişilerden yüzyüze alabilirsin aklıma gelenler bunlar

• Beğen
Reaksiyonlar: HjRO

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Onur
en güvenlisi elden teslim almak

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en güvenlisi elden teslim almak
van'da yaşıyorum ve tahmin edeceğiniz gibi burada düzgün ekran kartı bile olmaz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

facebook vs yerlerde 2 el satış yerleri oluyor oralardan referanslı kişilerden almaya çalışabilirsin veya aracı bulabilirsin ki bu biraz zor yada şehrindeki kişilerden yüzyüze alabilirsin aklıma gelenler bunlar
facebook'dan yine güvenilir olmaz hocam

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
dolap satıcı için daha pahalıya geliyor komisyon aldığı için. anlaştığınız taktirde o kesintiyi de sana yansıtacaksa zararda olursun daha çok. ve ayrıca dolapta iade var ben bir tane samsung s3 mini satmıştım kargoda ırzına geçmişler adam iade etti mesela ama bu şirketin problemi olduğu için belki ondandır

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
dolap satıcı için daha pahalıya geliyor komisyon aldığı için. anlaştığınız taktirde o kesintiyi de sana yansıtacaksa zararda olursun daha çok. ve ayrıca dolapta iade var ben bir tane samsung s3 mini satmıştım kargoda ırzına geçmişler adam iade etti mesela ama bu şirketin problemi olduğu için belki ondandır
peki hocam dolapta ürün geldiğinde video vesayre çekmelimiyim

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
  • Beğen
Reaksiyonlar: HjRO

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
RX 6600 alıp kullandıktan sonra bir sıkıntı olur mu olmaz mı bana yazabilir misiniz? Bende almayı düşünüyorum.

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
RX 6600 alıp kullandıktan sonra bir sıkıntı olur mu olmaz mı bana yazabilir misiniz? Bende almayı düşünüyorum.
Hocam ben 2060 ya da 1660s almakta karar kıldım fakat RX 6600ler gayet güzel kartlar derecesi 72-73ü geçmediği sürece sorun yok bence

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Yunus Şahin
Param güvende zaten şu an en mantıklısı. Komisyonuyla birlikte kargo parası ödüyorsun. Bu bile bedavaya getiriyor. Ben Ocak ayında fan göndermiştim, küçük kutuyla yani. O kargo bile 110 TL tutmuştu. Şimdi ekran kartı, diğer parçalar vs kesinlikle param güvende ile alınmalı. Hem güvenilir. Param güvende ile iade etme şansın vs var.

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
Tamam çok teşekkür ederim dikkat etmem gereken başka nokta var mı
kargo kutun ezilmişse veya ürün kutunun içinde sağa sola çarpıp sallanıyosa kargocu ayrılmadan önce onun yanında kargoyu açıp üründe gözle görünür bir kırılma bozulma var mı bak. eğer var ise bu kırılmış de tutanağı tut iade et

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
Param güvende zaten şu an en mantıklısı. Komisyonuyla birlikte kargo parası ödüyorsun. Bu bile bedavaya getiriyor. Ben Ocak ayında fan göndermiştim, küçük kutuyla yani. O kargo bile 110 TL tutmuştu. Şimdi ekran kartı, diğer parçalar vs kesinlikle param güvende ile alınmalı. Hem güvenilir. Param güvende ile iade etme şansın vs var.
Hocam 8000 TL tutan sistem param güvende ile teker teker alınınca 8800 TL'ye geliyor benim canımı çok sıkıyor bu

Top Bottom